Fahriye Evcen oferă secretul fericirii în căsnicie. Cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii alături de Burak Özçivit

Publicat pe 08.12.2023 la 10:34 Actualizat pe 08.12.2023 la 11:12

Fahriye Evcen surprinde cu noi apariții de revistă în mediul online. Vedeta a oferit un interviu surpriză în care vorbește despre căsnicia cu faimosul Burak Özçivit.

actrița poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Fahriye Evcen oferă secretul fericirii în căsnicie

Profimedia Images

Fahriye Evcen este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Căsătorită cu Burak Özçivit încă din 2017. au împreună doi copii. Recent, aceasta a oferit un interviu emoționant în care a vorbit despre secretul fericirii și cum a reușit să continue până în prezent în relația actuală.

Fahriye Evcen oferă secretul fericirii în căsnicie

Una dintre cele mai populare vedete din Turcia a devenit mămică a doi băieți. Karan și Kerem sunt acum prezenți pe conturile de socializare ale celor doi părinți celebri. Fahriye Evcen și Burak Özçivit oferă un exemplu de fericire în cuplu după o lungă perioadă în care au format un cuplu. Recent, vedeta a apărut pe coperta unei reviste celebre din Turcia, fiind ultima apariție de acest gen pentru publicația InStyle.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încheiem anul 2023 cu Fahriye Evcen care ne fascinează cu frumusețea fără limite, pe scenă, acolo unde o admirăm. InStyle în decembrie, pe toate platformele digitale.”, s-a arătat pe pagina publicației. Îmbrăcată într-o rochie fără mâneci și o haină de blană, așa strălucește vedeta pe rețelele sociale. De asemenea, aceasta a vorbit și despre micuții Karan și Kerem. Fahriye Evcen și cu Burak Özçivit își continuă căsnicia fericită, fiind amândoi printre cei mai apreciați actori la momentul actual.

Citește și: Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu

“Într-o relație este important să știi să te faci pe tine fericit prima dată, să fie o balanță. Să alegi întotdeauna să iubești și să fii iubit. Dacă cealaltă persoană și-a găsit echilibrul, acea relație zboară. Este necesar să se observe valoarea și fericirea fiecărui moment, fără a căuta diferențele. Așa este în cazul nostru. Se întâmplă până în ziua de azi.”, a spus vedeta în cel mai recent interviu, arată ahaber.com.tr.

Protagonista din Çalıkuşu susține că a devenit mult mai centrată asupra propriilor nevoi, iar acest lucru a reușit să o ajute în cazul dezvoltării personale.

“Când îmi ascult vocea interioară, aud o calmitate. De când am devenit mamă pot să văd acel mic copil din toată lumea. De aceea mă privesc și îi privesc și pe cei din jur cu mai multă compasiune.”, a menționat.

Ce spune Fahriye Evcen despre cei doi băieți

De când a devenit mămică petrece tot mai mult timp alături de micuții Karan și Kerem. Încă nu a revenit pe platourile de filmare, însă este pregătită să își demonstreze încă o dată calitățile pe micile ecrane.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că relația sa este la fel de puternică. Ce imagine a publicat alături de Fahriye Evcen

“Grija mea în fiecare zi este să-i sărut și să-i miros pe Karan și Kerem până când inima mea este fericită. Niciodată nu mă satur de asta. Îmi plac plimbările prin pădure și câteodată îmi place să fiu singură și să mă ascult. Asta mă relaxează.”, a menționat vedeta, spune sabah.com.tr.

Unul dintre cele mai longevive cupluri din Turcia își prezintă casa cu 4 niveluri, o grădină și o piscină în Beykoz. De cele mai multe ori, Fahriye Evcen a ținut să publice fotografii și filmulețe din propria locuință. Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Fahriye Evcen oferă secretul fericirii în căsnicie. Cum reușește să mențină aprinsă flacăra iubirii alături de Burak Özçivit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x