Fahriye Evcen a îmbrăcat o ținută army și a optat pentru ruj roșu intens. Vedeta este mai fericită ca oricând

Publicat pe 13.04.2024 la 21:00 Actualizat pe 13.04.2024 la 19:22

Soția faimosului Burak Özçivit a revenit în mediul online cu ținute care au reușit să-i pună în valoare corpul de invidiat. Fahriye Evcen a optat pentru un ruj roșu.

Fahriye Evcen poartă o bluză neagră și o jachetă colorată, are părul prins într-o coadă de cal

Fahriye Evcen a îmbrăcat o ținută army și a optat pentru ruj roșu intens

Instagram

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au căsătorit în 2017 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial celebru. Și-au întregit familia în 2019, atunci când a venit pe lume primul lor fiu, micuțul Karan. În luna ianuarie 2023 au devenit părinți pentru a doua oară atunci când s-a născut Kerem. Actrița este una dintre cele mai îndrăgite celebrități din Turcia la momentul actual.

Fahriye Evcen a îmbrăcat o ținută army și a optat pentru ruj roșu intens

Cele mai recente fotografii ale faimoasei Fahriye Evcen au reușit să impresioneze fanii cu adevărat. A revenit la silueta care a consacrat-o înainte de naștere, în ciuda faptului că este mămica a doi copii. Are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița în vârstă de 37 de ani a demonstrat că este o femeie perfectă. Mamă, soție, actriță, model, reușește să-și ducă la bun sfârșit toate planurile. Născută pe 4 iunie 1986 în Germania, a devenit o vedetă cunoscută în Turcia. Se numără printre vedetele care își câștigă traiul din postările publicate pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Burak Özçivit a vizitat Republica Moldova. Care a fost motivul și cum a fost primit actorul turc

Promovează diferite branduri și este una dintre cele mai bine plătite vedete de acest gen. A plecat într-o scurtă călătorie pe barcă, în Turcia. Fanii au observat la scurtă vreme că diferența care este sesizabilă este în zona sprâncenelor. Au existat de asemenea și multe critici.

“Și-a făcut sprâncenele greșit.”, “Era mult mai drăguță”, “Ce și-a făcut?”, au comentat internauții. De-a lungul timpulu, căsnicia cu Burak Özçivit i-a adus atât critici cât și laude. S-a zvonit că ar avea probleme în cuplu, însă la scurtă vreme cei doi au demonstrat că nimic nu este mai fals. Au urmat fotografiile romantice și totul a revenit la normal.

Fahriye Evcen și-a captivat fanii cu fizicul de invidiat

Faimoasa vedetă a ținut să-și impresioneze fanii cu o vacanță alături de prietenele sale și familia. Cu toate că în mediul online nu au mai apărut dovezi romantice ale relației cu Burak Özçivit, cu toții știu acum că între cei doi nu există nicio problemă.

Citește și: Burak Özçivit și Fahriye Evcen merg împreună la cumpărături. Cei doi se iubesc ca în prima zi

Fahriye Evcen a primit nenumărate comentarii în mediul online și a impresionat încă o dată cu fizicul său. În câteva minute au fost lăsat aprecieri din partea fanilor de pretutindeni.

“Sora mea te iubește foarte mult, ai putea să mai publici fotografii?”, “Mama a doi copii, dar fizicul său este super”, “Monica Belluci în varianta din Turcia”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În ceea ce-l privește pe Burak Özçivit, acesta s-a arătat mai mult decât mândru de relația cu fiul Karan și a publicat câteva imagini pe pagina personală de Instagram la categoria instastory.

Fahriye Evcen a demonstrat că numele său nu trebuie separat de lumea modei și a publicat în mediul online mai multe imagini care au susținut dorința sa de a interacționa cu fanii datorită imaginilor publicate. A publicat de asemenea câteva secvențe alăuri de fiul său Karan. Cei doi s-au aflat în mașină.

În articolul

Fahriye Evcen a îmbrăcat o ținută army și a optat pentru ruj roșu intens. Vedeta este mai fericită ca oricând

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x