Fiica regretatului Andrés García își dorește să realizeze un film despre viața actorului. Ce se vehiculează în presă

Publicat pe 10.03.2024 la 12:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:20

Andrés García va fi reamintit întotdeauna ca unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. În prezent, se zvonește că fiica sa își dorește să-i ducă numele mai departe și să realizeze un film în amintirea lui.

actor cu mustață pe un fundal verde

Fiica regretatului Andrés García își dorește să realizeze un film despre viața actorului

Profimedia Images

Biografiile actorilor s-au transformat într-un adevărat trend atunci când vine vorba despre creații diverse. În prezent se pot expune multe detalii intime din viața personală a acestora și traiectoria lor. Fanii sunt tot mai curioși să afle ce s-a întâmplat în trecuturi îndepărtate.

Fiica regretatului Andres Garcia își dorește să realizeze un film despre viața actorului

Cu toate acestea, fiica regretatului actor Andres Garcia a vorbit despre ideea de a realiza un film în memoria regretatului său tată. Într-o scurtă întâlnire cu presa, a vorbit și despre ideea de a-i păstra vie memoria cu ocazia acestor sărbători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mie îmi place să meditez, pledez pentru asta. Îmi place să meditez, atunci stau liniștită, în pace și conștiință. O să sune puțin ciudat, dar parcă îi simt prezența în spiritul Crăciunului.”, a transmis aceasta. Andrea Garcia a vorbit și despre ideea de a realiza un film despre viața tatălui său, pentru a-i duce amintirea mai departe.

Citește și: Fiica lui Andrés García, dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ea și tatăl ei înainte ca actorul să se stingă din viață. Declarații emoționante

“Ce chestie! Uite cum e viața! Dar nu, nu e genul meu. Eu știu ( cine mai bine ca mine), că unii vor să vadă viețile celebrităților mai îndeaproape, dar nu o să fac asta.”, a punctat. În ceea ce privește relația cu tatăl său spune că a fost o “bună conexiune” și că au petrecut momente agreabile.

“Eu mă simt împăcată, am avut oportunitatea să ne conectăm frumos înainte de a plec și asta este ceea ce duc mai departe. Asta este cu ce rămân. Moștenirea este în viață, dar aici e vorba despre spirit, toate lucrurile frumoase, toate amintirile, tot ce am împărtășit, asta pentru mine semnifică totul.’, a menționat Andrea Garcia.

Care este motivul pentru care marele actor era certat cu fiica sa

Motivul pentru care Andres Garcia s-a distanțat de fiica sa a fost pentru că aceasta l-ar fi acuzat de agresiune sexuală. Acest lucru a avut repercursiuni și actorul nu a mai vorbit cu Andrea Garcia. Înainte de martea sa, prezentatoarea a mărturisit că toate problemele s-au rezolvat.

Citește și: Palazuelos susține că văduva lui Andrés García ar fi fost "amanta" unui alt actor celebru. Despre cine ar fi vorba

Andres Garcia s-a născut pe 24 mai 1941 în Republica Dominicană și a murit pe 4 aprilie 2023 în Mexic. Copiii care au rămas în urmă sunt Andres Garcia Jr., Andrea Garcia și Leonardo Garcia. Actorul suferea de ciroză hepatică și starea sa de sănătate era precară de ceva vreme. A primit o transfuzie pe 2 aprilie 2023, însă corpul nu a fost destul de puternic pentru a o primi.

“Cu o durere pe care nu cream că o voi simți în suflet, vreau să informez publicul care întotdeauna mi-a urmat și iubit soțul, familia și prietenii, dar și jurnaliștii, că soțul meu, Andres Garcia, iubirea iubirilor mele, se odihnește lângă domnul nostru.”, a scris Margareta Portillo. A menționat că actorul a revenit acasă la scurt timp după transfuzie, însă corpul său era mult prea slăbit. Andres Garcia a jucat în telenovele îndrăgite de public printre care și El privilegio de amar, Tu o nadie, Peter knife și altele. A fost căsătorit cu Sonia Infante între 1980 și 1992 și în ultimii ani a fost alături de Margareta Portillo.

În articolul

Fiica regretatului Andrés García își dorește să realizeze un film despre viața actorului. Ce se vehiculează în presă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x