Hande Erçel renunță la actorie. Care este adevărul și unde va putea fi văzută vedeta de acum înainte

Publicat pe 31.01.2024 la 13:18 Actualizat pe 31.01.2024 la 13:55

Se zvonește că faimoasa Hande Erçel renunță la actorie. Care este adevărul și unde va putea fi văzută în continuare.

actrița poartă un maiou albastru

Hande Erçel renunță la actorie

Happy Channel

Hande Erçel a revenit după o perioadă de absență pe micile ecrane. Vedeta joacă rolul principal alături de Kerem Bursin în drama romantică Dragostea plutește în aer. Ulterior s-a reîntâlnit cu Burak Deniz pe platourile de filmare pentru serialul O altă persoană – Bambașka Biri. În prezent se zvonește că actrița ar renunța la meseria sa de bază.

Hande Erçel renunță la actorie

Chiar dacă colaborarea celor doi actori a fost eficientă în adevăratul sens al cuvântului, fanii din Turcia nu s-au arătat la fel de încântați. Proiectul în care vedeta a interpretat rolul Leyla a reușit să-i aducă și nenumărate critici în mediul online, arată seriesturkish.com. Acum vedeta vorbește despre o posibilă renunțare la meseria de actriță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numele său a revenit încă o dată în atenția tuturor, după ce ea însăși a specificat că nu-și mai dorește o astfel de publicitate. Are o carieră de succes în față, însă a decis să revină pe băncile școlii pentru a-și continua activitatea educațională.

Citește și: Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz. Ce se va întâmpla cu producția turcească

“Nu există așa ceva, este imposibil. Citesc ceva acum, este ceva nou. Hai să vedem, să sperăm că se va întâmpla. Motivul pentru care am decis să revin în mediul digital este pentru că orele de lucru sunt diferite, niciodată nu am participat într-un astfel de proiect.”, a spus vedeta. Aceasta s-a arătat în fața fanilor din mediul online cu o nouă schimbare de look. De la părul închis la culoare, a optat pentru o culoare deschisă de această dată, conform unui proiect profesional. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor profesionale, dar și clipe pe care le-a petrecut alături de cei dragi.

A pășit pentru prima oară în viața de actriță în 2014 și chiar de la început a fost supusă criticilor. S-a dovedit, conform propriilor declarații, că muncește mult pentru propriile dorințe și se sacrifică în același fel.

Hande Erçel și Hakan Sabancı se căsătoresc. Care este adevărul

Unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia la momentul actual continuă să-și trăiască iubirea departe de ochii celor curioși. Apar rareori la evenimente mondene, asta pentru că vedeta din Dragostea plutește în aer țină să aibă o viață personală privată.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația. Actrița i-a lăsat partenerului său un mesaj surprinzător

Se zvonește în presa din Turcia că Hande Erçel este supusă regulilor familiei partenerului său și de aceea a revenit pe băncile școlii. De altfel, s-a spus că îndrăgostiții urmează să se căsătorească.

“Nu este adevărat. Profesia mea, pasiunea mea este actoria.”, a spus actrița. A fost văzută recent alături de profesorul de actorie care îi îndrumă pașii în fiecare moment. Astfel, a continuat să declare că nu va renunța la rolurile din seriale și filme. Mulți dintre fani își doresc să o vadă pe Hande Erçel purtând rochia de mireasă. În schimb, acel moment pare tot mai departe de ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața vedetei. În ceea ce privește momentul pe care l-a publicat pe pagina personală de instagram, aceasta a specificat că își însoțea un prieten în cadrul unui workshop.

În articolul

Hande Erçel renunță la actorie. Care este adevărul și unde va putea fi văzută vedeta de acum înainte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x