Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă verde neon și a furat toate privirile în cadrul celui mai recent eveniment monden. Despre ce este vorba

Publicat pe 10.11.2023 la 21:02 Actualizat pe 10.11.2023 la 19:59

Hande Erçel a luat parte la Cannes Film Festival, invitată specială din partea Magnum Turcia. A reușit să fure toate privirile cu o salopetă verde, neon.

Hande Erçel poartă părul desprins și ondulat

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă verde neon și a furat toate privirile în cadrul celui mai recent eveniment monden

Happy Channel

Hande Erçel a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente mondene, Cannes Film Festival. Într-o salopetă verde neon, aceasta a strălucit ca invitată specială din Turcia. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a publicat mai multe imagini pe pagina personală de socializare, printre acestea fiind și una alături de Eva Longoria.

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă verde neon și a furat toate privirile

Între 16 mai și 27 mai are loc a 76-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Cannes. Printre cele mai faimoase nume din industrie, s-a numărat și îndrăgita Hande Erçel, protagonista din “Dragostea plutește în aer”. Aceasta a fost invitată specială din partea Magnum, fiind ambasadoare în acest an. A purtat mai multe ținute diferite, printre care o salopetă verde neon, o rochie portocalie și una mov. A reușit să întoarcă toate privirile, însă nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este o onoare să mă aflu la Cannes ca invitată de onoare pentru Magnum. Bucuria mea, care a început din momentul în care am primit invitația, s-a dublat atunci când am ajuns aici. Piesa lui JVKE Golden Hour, care este ascultată de milioane de fani din lume, este printre preferatele mele. Mă simt foarte norocoasă să mă aflu printre aceia care au ascultat noua versiune a cântecului pentru prima oară la o petrecere Magnum.”, a declarat Hande Erçel, potrivit turkishtvclub.com.

Vedeta a participat în cadrul petrecerii organizate de Magnum pe data de 22 mai 2023. Înainte de acest lucru, vedeta s-a bucurat de o călătorie în Italia, locație pe care a ales-o alături de noul său partener.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență

Vedeta din Turcia a ținut să viziteze țara pastelor, a înghețatei, știută pentru bogata istorie și clădirile maiestoase. În vârstă de 29 de ani. Hande Erçel a călătorit în lumea întreagă grație proiectelor pe care le-a realizat de-a lungul timpului.

Hande Erçel dăruiește fanilor inspirație cu ultima călătorie în Italia

După un an de la ultima sa oprire în Italia, vedeta din Turcia a ținut să revină pe meleagurile care au făcut-o atât de fericită. Cunoscută pentru alegerile fără cusur, aceasta a vizitat Toscana într-o ținută demnă de invidiat. Fiecare situație întâlnită a fost ulterior postată pe rețelele sociale. De asemenea, nu a putut trece cu vederea arta de care a fost înconjurată pe parcursul vacanței.

S-a lăsat fotografiată pe străzile din Florența, în Ponte Vecchio și la galeria Uffizi. Pentru o inspirație ca la carte în următoare ta călătorie, poți să arunci o privire pe contul personal de Instagram al protagonistei din “Dragostea plutește în aer” și să vezi cum poți să te bucuri de zile minunate.

Citește și: Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

Aceasta are peste 30 de milioane de prieteni virtuali, pagină pe care a publicat până în prezent peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea se află la unul dintre evenimentele mondene de top, însă nu este de mirare că și numele său a fost trecut pe listă. Este de ceva timp pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor de pretutindeni.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă verde neon și a furat toate privirile în cadrul celui mai recent eveniment monden. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x