Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz. Ce se va întâmpla cu producția turcească

Publicat pe 07.12.2023 la 13:44 Actualizat pe 07.12.2023 la 14:18

Hande Erçel și Burak Deniz formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi joacă rolurile principale în serialul Bambașka Biri - O altă persoană. Care este decizia finală legată de proiectul celebru.

actriță poartă rochie deschisă la culoare, fără mâneci și actor poartă o ținută neagră

Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz

Instagram

Cu toate că proiectul Bambașka Biri – O altă persoană a reușit să câștige teren în afara țării de origine, se pare că pentru telespectatorii din Turcia nu a avut aceeași reacție. Ce se va întâmpla cu serialul.

Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz

Chiar dacă vânzările internauționale au depășit așteptările, se pare că tot ceea ce se întâmplă în Turcia face ca lucrurile să nu evolueze într-o manieră așteptată. Potrivit publicațiilor regionale, serialul va avea finalul cu episodul 16. Comentariile din mediul online avansează pe măsură ce episoadele se derulează către ultimul pas. A fost o adevărată surpriză pentru toată lumea atunci când Fox TV a schimbat ziua și ora de difuzare pentru serialul O altă persoană – Bambașka Biri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al 13-lea episod poate fi urmărit pe 8 decembrie. Cu această decizie se poate observa faptul că serialul se dorește în continuare pe micile ecrane, dar nu i se oferă la fel de multă importanță. Serialul Kızıl Goncalar va fi difuzat pentru prima oară pe 18 decembrie. Ora de difuzare pentru Bambașla Biri a fost înlocuită pentru această nouă producție.

Citește și: Hande Erçel și Hakan Sabancı și-au sărbătorit relația. Actrița i-a lăsat partenerului său un mesaj surprinzător

Hande Erçel s-a născut pe 24 noiembrie 1993 în Turcia și este una dintre figurile emblematice din țara sa. A jucat în Dragostea plutește în aer între 2020 și 2021, atunci când a format un cuplu cu colegul de platou Kerem Bürsin. De asemenea, a mai jucat împreună cu Burak Deniz între 2016 și 2017 în Așk Laftan Anlamaz. Au revenit pe platourile de filmare pentru producția Bambașka Biri – O altă persoană. Cu toate că a fost criticată recent, a mărturisit că munca pe care o depune pe platourile de filmare în Turcia este cu adevărat dificilă pentru ceea ce se întâmplă în prezent în industria actoriei.

Ultimele fotografii publicate de Hande Erçel i-au surprins pe fani

A reușit să-și construiască un nume în industria showbiz-ului din Turcia și în prezent este una dintre cele mai îndrăgite vedete. Continuă să rămână în trend pe rețelele sociale și are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram. A publicat până acum peste 600 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Serialul O altă persoană – Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz se apropie de final în ciuda succesului. Ce se întâmplă cu producția turcească

În cele mai recente dintre publicații apare într-o rochie neagră, scurtă, cu un palton alb. De asemenea, poartă cizme negre, lungi și părul prins în coc. Partenera lui Hakan Sabancı nu este la prima ei apariție de acest gen.

“Frumoasă”, “Drăguță”, “Îți stă foarte bine în alb și negru”, „Ce fel de frumusețe e asta, îngerul meu”, „Ne îndrăgostim de tine mereu și mereu”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În ceea ce privește relația pe care o are cu Hakan Sabancı, aceasta a ținut să îi transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

“Toate amintirile mele frumoase sunt cu tine, abia aștept să creăm mult mai multe.”, a scris vedeta, arată ensonhaber.com. Recent, vedeta a publicat o fotografie în care apare în pijamale și cu un bol plin cu cereale în mână. Nu este prima oară când vedeta este judecată.

În articolul

Decizia finală pentru serialul Bambașka Biri – O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz. Ce se va întâmpla cu producția turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x