Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online. Despre ce este vorba

Publicat pe 23.07.2023 la 13:40 Actualizat pe 23.07.2023 la 14:26

Hande Erçel își ține fanii la curent cu vacanța din Grecia. A documentat totul în câteva postări din mediul online.

Hande Erçel poartă părul desprins și ondulat

Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online

Happy Channel

Hande Erçel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A devenit cunoscută lumii întregi odată cu rolul de protagonistă din Dragostea plutește în aer. A jucat alături de Burak Deniz și a demonstrat în repetate rânduri că merită să aibă un loc în topurile de specialitate.

Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online

Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea documentează vacanța vedetei în Grecia, locația pe care a ales-o printre altele pentru acest sezon călduros. A primit peste 600 de comentarii din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere succesul pe care îl dețin în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vara lui 2023”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Prietenii virtuali i-au lăudat frumusețea și alegerile vestimentare.

“Bine ai revenit, frumoaso”, “Noi te iubim, nu apleca urechea la cei răi”, “Femeia perfectă”, i-au transmis fanii. S-a născut pe 24 noiembrie 1993 și este model și actriță din Turcia. Este una dintre cele mai bine plătite vedete din țara natală. A studiat în cadrul Mimar Sinan Fine Arts University. Cariera de model și-a început-o la o vârstă fragedă. A câștigat titlul de Miss Turcia în 2012. Ulterior a debutat în The Wren cu rolul Zahide.

Citește și: Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului. Videoclipul viral care i-a surprins pe fani

Popularitatea sa a început să fie vizibilă după ce a jucat în comedia romantică Güneşin Kızları rolul “Selin Yilmaz”. Pentru această producția a primit premiul “Rising star” în cadrul Golden Butterfly Awards. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale l-a avut în comedia romantică Aşk Laftan Anlamaz, acolo unde a jucat împreună cu Burak Deniz. Nimeni nu s-a așteptat ca “Dragostea plutește în aer” să aibă totuși un succes răsunător.

Detalii despre Hande Erçel din Dragostea plutește în aer

Și-a început cariera de actriță în 2014, cu rolul Zahide în The Wren, serial bazat pe o poveste. Din 2012 până în 2021 a câștigat nenumărate premii și a fost nominalizată în cadrul mai multor festivaluri de film.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou. Vedeta are părul roșcat și breton

A format un cuplu cu colegul de platou din Dragostea plutește în aer, însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului. În prezent se bucură de iubirea unui miliardar turc. Hakan Sabancı s-a afișat foarte puțin în public alături de partenera sa, iar actrița le-a mărturisit jurnaliștilor că acesta nu își dorește să fie în centrul atenției datorită relației sale.

S-a spus că vedeta ar fi apelat la medicii esteticieni pentru a-și schimba look-ul. Diferențele dintre persoana care era Hande Erçel la începutul carierei și ceea ce vedem în prezent pe rețelele sociale este colosală. Vedeta a declarat totuși că nu aceasta ar fi fost situația. A recunoscut că iubește din nou, asta după ce o bună perioadă de timp a fost asociată cu mai mulți bărbați cu care a fost surprinsă în repetate rânduri. Are o soră care este o celebritate în mediul online, fiind un influencer de succes.

În articolul

Hande Erçel și-a documentat vacanța în Grecia și a lăsat amintire mai multe momente în mediul online. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x