Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului. Videoclipul viral care i-a surprins pe fani

Publicat pe 09.01.2024 la 19:30 Actualizat pe 09.01.2024 la 13:51

Protagonista serialului “Dragostea plutește în aer” Sen Cal Kapimi ( Knock my Door) și-a uimit fanii cu incredibila transformare. Un videoclip a ajuns viral pe internet.

Hande Ercel poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins, pe spate

Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului

Profimedia Images

Potrivit celor de la Turkishactors.net, Hande Erçel a trecut printr-o schimbare majoră de-a lungul timpului fiind printre cele mai discutate subiecte din industrie. Cu fotografii de la începutul carierei, dar și din prezent se poate observa foarte ușor faptul că vedeta s-a lăsat pe mână medicilor pentru o transformare radicală.

Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului

În 2021, vedeta din Turcia a primit titlul de “Cea mai frumoasă femeie din lume” oferit de către cei de la British Magazine și Glamour. Rezultatele au fost bazate pe poziționare ideală a ochilor, nasului și gurii. Pentru o incursiune în timp, s-a afișat pe una dintre paginile de instagram ale fanilor un videoclip în care protagonista din “Dragostea plutește în aer” apare încă de la începutul carierei până în zilele noastre. Se observă astfel că stilul său este cu totul altul, la fel și trăsăturile feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, Hande Erçel știe fără doar și poate cum să se facă îndrăgită și cum să-și impresioneze fanii. De la momentele în care călătorește până la cele mai simple dar de efecte ținute pe care le postează mai apoi pe internet. Se numără printre vedetele care și-au dorit o transformare radicală odată ce a atins faima.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou. Vedeta are părul roșcat și breton

S-a născut în 1993 în Balıkesir și a jucat pentru prima oară în seria Günesin Kizlari. A devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete, iar rolul său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să o plaseze pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Aceasta avea un look complet diferit la început. Cu toate că de cele mai multe ori a negat faptul că și-ar fi făcut operații estetice, este știut faptul că bisturiul a atins-o în zona buzelor, a pomeților și a dinților. Potrivit presei din Turcia, vedeta a ținut să elimine grăsimea din exces prezentă la nivelul pomeților, dar și pungile de sub ochi.

Detalii despre Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

A studiat în cadrul Facultății de Arte, departamentul de teatru. Între 2011 și 2013 a lucrat ca asistentă într-un club de teatru și în cadrul mai multor proiecte. Este săgetător și a participat în cadrul concursului Miss Civilizație în 2012, eveniment ce a avut loc în Azerbaijan. A jucat în serialul “Cilgin Dershane” în 2014 care a avut 5 episoade. A urmat în același an “Copacul vieții” ( Hayat Agacı) cu Idil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a optat pentru o coafură de poveste. Vedeta și-a împletit părul într-o coadă lungă, însă ținuta a fost cea care a uimit

A primit un premiu important în 2015 din partea Golden Butterfly Awards și a urmat apoi proiectul “Inelul” ( Halka – Ring). Rolul “Eda” din “Dragostea plutește în aer” i-a adus recunoaștere în lumea întreagă. A format un cuplu cu colegul său de platou Kerem Bürsin, însă relația a avut un sfârșit neașteptat. Are o soră care este celebră în mediul online, da și nepoata pe care a prezentat-o încă de la început fanilor. A participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes ca invitat special Magnum. A purtat mai multe rochii ce au reușit să-i scoată în evidență trupul de invidiat.

În articolul

Transformarea faimoasei Hande Erçel de-a lungul timpului. Videoclipul viral care i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x