Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou. Vedeta are părul roșcat și breton

Publicat pe 12.05.2023 la 13:40 Actualizat pe 12.05.2023 la 14:19

Hande Erçel a revenit în mediul online cu un look complet diferit. Vedeta din "Dragostea plutește în aer" are acum părul roșcat și breton, iar ținutele alese sunt desprinse din revistele de modă.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou

Happy Channel

Hande Erçel a revenit în atenția fanilor cu un look complet nou. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online și cu altfel de ținute. Protagonista din “Dragostea plutește în aer” se află în continuare pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou

Fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia sunt multe lucruri de aflat despre Hande Erçel. La 29 de ani are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Și-a început cariera ca și model și cu fiecare ocazie ține să arate tuturor că pasiunea pentru modă continuă și astăzi. Cele mai recente postări nu fac excepție, Aceasta a îmbrăcat pantaloni scurți negri cu talie înaltă, dar și un top cu paiete asortat. Ceea ce a reușit să-i surprindă într-adevăr pe fani a fost coafura.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la părul negru, lung, a optat de data aceasta pentru părul lung, roșcat. Are peste cei mai mulți fani virtuali, dar și o soră la fel de populară. Gamze Erçel este cea mai bună prietenă, iar acest lucru este ușor sesizabil din toate călătoriile pe care cele două le fac împreună. S-a născut pe 18 ianuarie 1992 și are trăsături similare cu sora sa celebră.

Citește și: Hande Erçel și Demet Özdemir, două dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Care are mai mulți fani în mediul online

Printre cele mai importante campanii pentru care Hande Erçel nu ezită să se lase fotografiată se numără și L’Oréal Paris sau DeFacto. Pe plan personal, actrița din “Dragostea plutește în aer” a format un cuplu cu artistul de origine turcă Murat Dalkılıç. Cei doi au anunțat că sunt împreună în februarie 2020, dar s-au despărțit în iunie 2020. Toate fotografiile romantice au dispărut astfel din mediul online. Ulterior, l-a cunoscut pe Kerem Bürsin pe platourile de filmare ale seriei “Dragostea plutește în aer”, serial difuzat și de Happy Channel. După ce s-a zvonit că relația de pe micile ecrane continuă și în viața reală, cei doi au spus adevărul. Ca orice povestea frumoasă și aceasta a ajuns totuși la final.

Hande Erçel, criticată pentru un look din anii ‘80

Vedeta din “Dragostea plutește în aer” a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online o ținută din anii ’80, însă fanii nu au fost prea încântați. La acel moment, postarea vedetei a venit în același timp cu Ramadanul, sărbătoarea turcilor. Hande Erçel a fost aspru criticată. A purtat pantaloni lungi cu paiete și un top scurt ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat. De asemenea, coafura a fost specifică acelor timp, fiind desprinsă parcă dintr-un film.

Citește și: Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

Acest lucru a venit la scurtă vreme după ce a fost criticată în direct de către o jurnalistă. Aceasta a relatat că Hande Erçel nu a mai reușit să finalizeze niciun proiect profesional în ultimii ani. De altfel a subliniat faptul că a “sărit” dintr-o relație în alta, potrivit albawaba.com.

“Ce a făcut Hande Erçel în ultimul an? Ce face în prezent? Ce a adăugat carierei sale artistice în afara relațiilor romantice? Dacă te întâlnești cu un Sabancı acest lucru nu te face o femeie adevărată.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” surprinde cu un look complet nou. Vedeta are părul roșcat și breton

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x