Imagini rare cu fiica lui Aislinn Derbez și a lui Mauricio Ochmann. Cum s-au pozat cei trei. Actorii s-au despărțit în urmă cu patru ani

Publicat pe 27.02.2024 la 11:15 Actualizat pe 27.02.2024 la 18:14

Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann nu mai formează un cuplu din 2020. În ciuda acestui cuplu, se consideră o familie și sunt foarte uniți pentru fiica lor, Kailani. Iată cum s-au pozat recent toți trei.

colaj de imagini cu actorii aislinn derbez si mauricio ochmann

Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann nu mai formează un cuplu din 2020. În ciuda acestui cuplu, se consideră o familie și sunt foarte uniți pentru fiica lor, Kailani. Iată cum s-au pozat recent toți trei.

Profimediaimages.ro

Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann au format unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz. Vestea că s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mulți s-au întrebat de ce doi oameni frumoși, care au un copil mic împreună, ajung să se separe. Actrița a explicat motivul într-un podcast, în anul 2020.

”De când eu și Mauricio ne-am cunoscut, comunicarea a lăsat mereu de dorit. A fost un pic dificil. Gândeam în moduri foarte diferite, ne era greu să ne coordonăm, pentru că era ca și cum el vorbea o limbă și eu alta”, a povestit Aislinn, conform Hola.

Citește și: Cum arăta Can Yaman când era adolescent. Imaginea rară cu actorul îndrăgit

Ea a mărturisit că despărțirea a fost una dintre cele mai mari temeri ale sale. ”M-am căsătorit spunând ”cu el rămân o viață”. Îmi amintesc că odată i-am spus: ”Rămân însărcinată dacă îmi promiți că rămâi cu mine pe viață”, a mai adăugat ea.

Deși amândoi au decis să meargă pe drumuri separate, Aislinn și Mauricio comunică în permanență pentru a îi oferi fiicei lor o familie. Dovadă stau imaginile cu ei trei, pe care le urcă constant în social media.

Imagini rare cu familia lui Aislinn Derbez și a lui Mauricio Ochmann. Cât de frumoasă e fiica celor doi

De ziua fiicei lor, Kailani, Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann au sărbătorit împreună.

”La mulți ani Kailani, 6 ani. Te iubim enorm și suntem atât de norocoși să te avem ca fiică!!!!!”, a scris Mauricio Ochmann pe Instagram. Actorul a publicat două imagini rare cu frumoasa sa familie.

În imagini, cei trei zâmbesc, în timp ce par a fi într-un local. Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann poartă haie negre, în timp ce micuța Kailini a îmbrăcat un hanorac deschis la culoare.

Citește și: Serialul cu Özge Yağız care e scos de pe TV. Ce scrie piesa turcă despre actriță după ce au fost difuzate doar 25 de episoade

Fetița se află între părinții săi. Dacă în prima fotografie, cei trei par foarte distrați, zâmbesc larg, fericiți și mândri că sunt împreună, a doua ipostază este mai emoționantă. Imaginea îi arată pe părinți în timp ce o pupă pe obraz pe Kailini, rodul iubirii lor.

De dragul fiicei lor, Aislinn Derbez și Mauricio Ochmann sunt buni prieteni. Socrul actorului chiar spunea că își vizitează zilnic fiica, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu cu Aislinn. Iată că se poate, iar cei doi merită felicitări pentru modul în care gestionează această situație dificilă.

”Adevărul este că suntem foarte fericiți așa cum suntem acum. Suntem o familie foarte bună, suntem prieteni foarte buni, eu și el. Există multă dragoste, ne iubim unul pe celălalt, dar ca și cuplu, nu", spunea actrița în decembrie 2023, conform Tribuna.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Özcan Deniz, în mijlocul unei controverse. Actorul din ”Ziua în care mi s-a scris destinul” e acuzat că își copiază un coleg de scenă

În articolul

Imagini rare cu fiica lui Aislinn Derbez și a lui Mauricio Ochmann. Cum s-au pozat cei trei. Actorii s-au despărțit în urmă cu patru ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x