Serialul cu Özge Yağız care e scos de pe TV. Ce scrie piesa turcă despre actriță după ce au fost difuzate doar 25 de episoade

Publicat pe 26.02.2024 la 17:24 Actualizat pe 26.02.2024 la 17:54

Unul dintre cele mai promițătoare seriale ale actriței Özge Yağız va fi scos de pe TV, după doar 26 de episoade difuzate.

ozge yagir imbracata intr-un costum roz

Unul dintre cele mai promițătoare seriale ale actriței Özge Yağız va fi scos de pe TV, după doar 26 de episoade difuzate.

Özge Yağız, care o interpretează pe Feraye Yilmaz în serialul ”Safir”, e pe primele pagini ale ziarelor din Turcia după ce s-a aflat că producția va fi scoasă de pe micile ecrane.

Serialul cu Özge Yağız care a fost scos de pe TV. Ce scrie piesa turcă despre actriță după ce au fost difuzate doar 25 de episoade

Serialul ”Safir”, filmat în atmosfera magnifică a Cappadociei, se apropie de final. La TV, pe postul ATV, au fost difuzat 24 de episoade, care nu a mulțumit pe deplin conducerea postului.

Producția ”Safir” a fost difuzată în serile de luni și, deși a obținut audiențe foarte bune în primele episoade, a pierdut treptat audiența. În mare parte pentru că povestea serialului a supărat publicul, scrie presa din Turcia.

Deși se aștepta să fie difuzat tot serialul pe micile ecrane, se pare că postul TV nu mai are răbdare și producția se va încheia la episodul 26.

Cu doar un episod rămas până la finalul serialului, mesajele din social media sunt împărtășite. Chiar dacă povestea nu a impresionat, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül și İlhan Șen, care interpretează rolurile principale din serial, au fost apreciați pentru prestațiile lor.

Faptul că producția a ajuns în acest punct este, de asemenea, rezultatul faptului că protagoniștii și-au îndeplinit cu succes responsabilitățile, mai notează jurnaliștii turci.

Citește și: Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimele luni. Ce a pățit Esteban din ”Rebelde”

Unul dintre punctele forte ale producției, fără dar și poate, a fost conexiune dintre Özge Yağız și Burak Berkay Akgül, care a atras publicul.

Drept urmare, serialul ”Safir”, care a fost difuzat de ATV cu mari pretenții și care se remarcă prin povestea sa, o dramă puternică, este așteptat să se încheie în curând, la episodul 26.

În ciuda acestui fapt, atingerea acestui punct este considerată un succes pentru un serial, scrie presa de specialitate. Ba mai mult, producția a fost nominalizată de trei ori la Golden Butterfly Awards, la Best Actor (Burak Berkay Akgül), Best Director (Semih Bagci), Best Screenplay (Burcu Över).

Pe IMDb, din 778 recenzii, serialul ”Safir” are nota 5,3 din 10.

Citește și: Neslihan Atagül și Kadir Doğulu, suspectați că s-ar fi despărțit. Ce au observat fanii pe conturile lor de Instagram

Povestea serialului ”Safir” cu Özge Yağız

”Safir” spune istoria familiei Gülsoy ce trece printr-o serie de teste periculoase, pline de pasiune, răzbunare și schimbări deosebite care au loc peste noapte.

În regiunea Cappadocia, familia Gülsoy se reunește atunci când Ateș, fiul cel mare, se întoarce din America când află că mama sa e bolnavă.

Planul este ca Ateș, Yaman și Okan, să preia afacerea familiei pentru a onora moștenirea bunicului lor patern. Yaman, care este profund îndrăgostit de Feraye, a cărei familie se ocupă de menajul conacului familiei Gulsoy, plănuiește să o ceară în căsătorie de ziua de naștere a tinerei, care e și ziua când Ates se întoarce acasă.

Citește și: Cum arăta Can Yaman când era adolescent. Imaginea rară cu actorul îndrăgit

Cu toate acestea, soarta are alte planuri, iar un incident tragic le spulberă planurile. Pe măsură ce secretele ies la iveală, familia se confruntă cu pericole, răzbunare și decizii neașteptate. Ateș, pe de altă parte, își face noi dușmani, și își va înfrunta fratele.

În articolul

Serialul cu Özge Yağız care e scos de pe TV. Ce scrie piesa turcă despre actriță după ce au fost difuzate doar 25 de episoade

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x