Cum arăta Can Yaman când era adolescent. Imaginea rară cu actorul îndrăgit

Publicat pe 23.02.2024 la 12:02 Actualizat pe 23.02.2024 la 12:21

Can Yaman a fost mereu un copil vesel, cu un râs molepsitor, povestește actorul. Iată cum arăta în adolescență, într-o fotografie rară postată de el.

can yaman intr-o camasa alba si cu parul despletit

Can Yaman a fost mereu un copil vesel, cu un râs molepsitor, povestește actorul. Iată cum arăta în adolescență, într-o fotografie rară postată de el.

Profimediaimages.ro

Părinții lui Can Yaman s-au despărțit când el avea o vârstă fragedă, dar acest lucru nu l-a afectat. Ambii părinți i-au rămas aproape și l-au copleșit cu dragoste.

"Am crescut într-o familie foarte iubitoare și fericită. Am fost un copil cunoscut pentru veselia și râsul meu constant. Nu m-au făcut niciodată să mă simt ca un copil dintr-o familie divorțată.", povestea actorul în trecut, conform can-yaman.blogspot.com.

Citește și: Sergio Mayer Mori, fiul Bárbarei Mori, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit în ultimele luni. Ce a pățit Esteban din ”Rebelde”

De altfel, are doar cuvinte de laudă la adresa părinților săi. Spune că tatăl său îl însoțește când promovează vreo producție și că mama lui are un colț dedicat lui în propria casă.

"Mama mea are o specializare în literatură. Este o femeie disciplinată, își începe ziua la 6 dimineața. Pe de altă parte, tatăl meu este un om foarte inteligent, dar foarte relaxat, căruia îi place să se distreze.", spunea Can Yaman despre părinții lui.

Cum a fost copilăria lui Can Yaman și ce studii are actorul

Can Yaman a studiat la Bilfen Kolej, apoi a urmat cursurile Liceului Italian. Spune că și-a petrecut cea mai mare parte a adolescenței vorbind în italiană și înconjurat de prieteni italieni.

Chiar dacă zilele sale erau lungi - se trezea la 5:30 pentru a merge la școală, antrenamente de baschet la 19:30 și nu ajungea acasă până la miezul nopții, doar pentru a o lua de la capăt a doua zi, a reușit să termine liceul ca un elev de top, cu o medie de 92,56.

Citește și: Cine e soția lui Barıș Falay din ”Furtună pe Bosfor”. Starul se iubește de 18 ani cu o actriță celebră

Ulterior, a mers la Universitatea din Ohio (SUA) cu un program de schimb de studenți, apoi s-a întors și a absolvit în 2012 Facultatea de Drept la Universitatea Yeditepe (Istanbul). A studiat acolo pentru că era aproape de casă și primise o bursă.

Imaginile din perioada respectivă sunt rare, dar Can Yaman mai împărtășește câte una cu urmăritorii săi pe Instagram.

În cea mai recentă, actorul nu pare să aibă mai mult de 16 ani. Adolescentul din imagine zâmbește larg la cameră și are părul aranjat neglijent.

Starul a folosit fotografia pentru a își promova propria asociație, CAN YAMAN PENTRU COPII, care are drept scop ajutarea celor aflați în dificultate și nu numai. El militează pentru cauze sociale și pentru responsabilitatea față de categoriile mai puțin favorizate ale societății

Când și-a început Can Yaman cariera în actorie

Can Yaman și-a început cariera cu ”Gönül İșleri” în 2014. În 2015, a jucat în ”İnadına Așk”, iar în 2016 a jucat în ”Hangimiz Sevmedik”. În 2017 cu serialul ”Dolunay”, a reușit să ajungă și mai adânc la inimile telespectatorilor.

Din 2018 până în 2019, a jucat rolul principal în serialul turcesc ”Erkenci Kuș” alături de Demet Özdemir. A primit mai multe premii naționale de actorie și nominalizări, inclusiv premiul internațional Murex d'Or pentru acest serial.

Citește și: Neslihan Atagül și Kadir Doğulu, suspectați că s-ar fi despărțit. Ce au observat fanii pe conturile lor de Instagram

Υaman a jucat rolul principal în serialul turcesc ”Bay Yanlıș”, produs de Gold Film, în regia lui Deniz Yorulmazer, cu un scenariu de Aslı Zengin și Banu Zengin Tak. Pentru această producție, a fost nominalizat pentru Cel mai bun actor într-un serial străin la Premiile LATAM PRODU 2020.

În 2020, a devenit imaginea unui brand turcesc de îmbrăcăminte, cu un contract pe 2 ani, în valoare de 3 milioane de dolari.

În decembrie 2020, Yaman a încheiat un acord pentru serialul ”Sandokan”. În martie 2021, a apărut în serialul italian ”Che Dio ci Aiuti”, interpretând personajul Gino. A interpretat rolul lui Francesco Demir alături de Francesca Chillemi în serialul italian ”Viola come il mare”, ale cărui filmări au început în septembrie 2021.

În articolul

Cum arăta Can Yaman când era adolescent. Imaginea rară cu actorul îndrăgit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x