Ioan încearcă s-o avertizeze pe Ana: “Ascultă-mă! Alex te minte!”. ÎN SEARA ASTA, în ”Fructul oprit”

Publicat pe 09.05.2018 la 13:16 Actualizat pe 09.05.2018 la 13:19

Răsturnări de situație în cel de-al 17-lea episod al serialului “Fructul oprit”! În această seară, de la ora 20.00, Ioan este mai hotărât ca niciodată să dea cărțile pe față și să le arate tuturor care este adevărata relație din Sonia și Alex.

Răsturnări de situație în cel de-al 17-lea episod al serialului “Fructul oprit”! În această seară, de la ora 20.00, Ioan este mai hotărât ca niciodată să dea cărțile pe față și să le arate tuturor care este adevărata relație din Sonia și Alex. Pentru prima dată, Silvia și Mihai Lăzărescu întâmpină probleme în mariaj, iar Silvia simte că este pe punctul de a-și pierde căsnicia.

În această seară, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla ce se va întâmpla cu relația dintre Alex (interpretat de Petru Păun) și Ana (Cristina Ciobănașu), după ce Ella (Mădălina Anea) a anunțat că este însărcinată cu copilul lui Alex.

Cele trăite alături de Alex o determină pe Sonia să lupte cu aceeași intensitate pentru povestea de iubire dintre ea și Alex. “Ana, pentru mine, nu este o amenințare. Nu o iubești, știu că faci asta ca să-i fie bine lui Tudor.”, este convinsă ea. “Ba o iubesc! Știi de ce? Pentru că Ana are un suflet bun, ea nu ar face rău nimănui! Sonia, de care m-am îndrăgostit, era altfel! Acum, te-ai transformat într-o femeie rea, care nu știe să piardă.” , îi răspunde Alex.

Pe de altă parte, Ioan (Vlad Gherman) nu mai suportă să țină ascuns adevărul despre Alex și Sonia și decide s-o avertizeze pe Ana.

Ana, ascultă-mă! Alex te minte!”, îi spune el.

Ana, meriți să știi tot adevărul! Alex nu o să te iubească niciodată pentru că Alex este …”, momentul putând fi urmărit, diseară, într-un nou episod “Fructul oprit”.

Filmulețul de la piscină, în care Alex și Sonia sunt surprinși împreună, își lasă amprenta și asupra cuplului Silvia – Mihai Lăzărescu (Alina Pușcaș și Conrad Mericoffer). După ce descoperă că tatăl său, Dan Lăzărescu (Doru Ana), a avut dreptate în privința celor doi, Mihai încearcă să se apropie mai mult de părintele său. “Simt că îmi pierd căsnicia. Sunt convinsă că Mihai va face orice să afle adevărul!”, îi mărturisește Silvia mamei sale, Roxana (Carmen Tănase).

Îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Ioan, care se deteriorează pe zi ce trece, Cami încearcă să vorbească cu Ana, în speranța că ea va putea să-l ajute. “Cred că Ioan face o prostie.”, este de părere Cami (Ana Crețu). “Ana, eu cred că Ioan vrea să moară.” , adaugă ea.

Toate aceste secvențe, dar și multe alte momente pline de suspans, emoție și dramă, în această seară, de la ora 20.00, în episodul 17 al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1!

În articolul

Ioan încearcă s-o avertizeze pe Ana: “Ascultă-mă! Alex te minte!”. ÎN SEARA ASTA, în ”Fructul oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x