Jacqueline Andere neagă faptul că ar renunța la actorie: “Corpul meu este cel care se va retrage”

Publicat pe 25.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 25.03.2024 la 12:36

Printre declarațiile legate de renunțarea la actorie, vedeta a punctat că niciodată nu i-a ales partenerii fiicei sale în iubire.

actriță poartă o bluză neagră și o jachetă roșie și are părul scurt

Jaqueline Andere nu renunță la cariera sa în ciuda vârstei înaintate

Profimedia Images

Cu o diferență majoră între rolurile pe care le interpretează și viața reală, Jacqueline Andere se consideră o mamă înțelegătoare, dar și respectuoasă. În ceea ce privește deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului în privința fiicei Chantal, niciodată nu au existat conflicte.

Jacqueline Andere neagă faptul că ar renunța la actorie

Pe lângă familia frumoasă pe care a construit-o, Jacqueline Andere s-a bucurat în urma căsniciei fiicei Chantal cu Enrique Rivero Lake. I-a devenit ca o mamă și au reușit să-și construiască o relație extraordinară în care admirația prevalează în fața tuturor altor lucruri, arată tvynovelas.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Se întâmplă faptul că nu pot să dau eu ordine inimilor celorlalți. Nu am fost niciodată o mamă băgăcioasă, nici n-am avut oportunitatea s-o fac. Cel mai bun lucru dintre toate este că fiica mea Chantal a ajuns pe mâini bune. Are alături un bărbat extraordinar, un tată bun, cu un simț al umorului divin, la fel ca al soțului meu. Câteodată nu joacă bine acest rol, dar e o formă de a fi.”, a spus actrița din Angela sau La otra și Soy tu duena.

Citește și: Chantal Andere și Jaqueline Andere lucrează pentru prima oară împreună într-o telenovelă. Vezi cum arată cele două în prezent

Are 85 de ani și se simte în cea mai bună formă. Va continua să joace în telenovele și neagă faptul că ar renunța la actorie. Atâta timp cât organismul îi va permite, așa cum a declarat în propriile conversații.

“Eu cred că munca îmi oferă viață. Să muncești e foarte important la vârsta mea, nici nu mai menționez cât am, dar nu obosesc. Bine, există zile în care muncesc mai mult decât trebuie, dar mă odihnesc și gata.”, au fost cuvintele vedetei. Să se îndepărteze de micile ecrane nu este o opțiune validă pentru îndrăgita vedetă. Cu toate acestea, este conștientă de faptul că la un moment dat se va întâmpla și inevitabilul.

“Corpul meu mă va retrage, o să-mi spună să mă opresc pentru că nu mai pot și nu știu, dar niciodată nu se știe.”, a mai spus.

Jacqueline Andere este curtată la 85 de ani

Chantal Andere a fost surprinsă să afle că un celebru actor i-a cerut permisiunea pentru a ieși cu mama sa la o întâlnire. Ignacio Lopez Tarso s-a aflat pe scenă alături de colegii din Te amo eres perfecto ahora cambia, printre care au fost și Chantal Andere, Lola Cortez sau Efrain Berry.

Citește și: Chantal Andere și-a sărbătorit fiul de 9 ani. Actrița le-a arătat fanilor cât de mult a crescut acesta

La vârsta de 97 de ani, actorul a rememorat clipele petrecute pe scenă sau în afara ei alături de nume mari precum Silvia Pinal sau Jacqueline Andere. În acel moment, Chantal Andere se afla pe scenă alături de el. Ignacio Lopez Tarso i-a cerut permisiunea pentru a ieși cu mama sa.

Chantal Andere este una dintre cele mai apreciat vedete din Mexic la momentul actual. Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea arată anul ce tocmai a trecut peste vedetă și cum l-a petrecut, atât pe plan personal cât și profesional.

În articolul

Jacqueline Andere neagă faptul că ar renunța la actorie: “Corpul meu este cel care se va retrage”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x