Jessica May din Maria și Mustafa se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale. Despre ce este vorba

Publicat pe 12.02.2024 la 10:30 Actualizat pe 12.02.2024 la 10:21

Jessica May este pregătită să revină în atenția fanilor cu un rol inedit. Actrița din Maria și Mustafa impresionează și de această dată.

Jessica May poartă părul lung, desprins, ondulat

Jessica May se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale

Happy Channel

Jessica May este recunoscută pentru rolul din serialul Maria și Mustafa. A devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual și fanii așteaptă cu nerăbdare un nou proiect profesional din partea ei.

Jessica May se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale

Vedeta revine în atenția fanilor cu un nou rol într-un film istoric. Jessica May le-a transmis tuturor că se pregătește intens și este într-o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional. Născută în Brazilia, și-a început cariera de actriță în Turcia și a primit cetățenie turcă. A devenit cunoscută la nivel internațional datorită rolului pe care l-a avut în serialul Maria și Mustafa. Cu toate acestea, are foarte multe proiecte la activ, seriale care au reușit să-i crească armata de fani pe parcurs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în natură. Protagonista din Maria și Mustafa a început un nou proiect profesional iar filmările au loc în Uzbekistan.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa este căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara. Cum arată cel care i-a furat inima

Jessica May joacă într-o poveste din secolul 15 creată de Yalkın Tuychiev și în prezent se bucură de cunoștințele pe care le poate acumula. Rolul său este cel am prințesei Donna Maria în “Ulug Amir va Donna Maria”.

“Ca actor este un proiect în care pot să adaug totul, e un proiect care oferă multe posibilități. Atâtea roluri, de fapt o să interpretez două personaje. Acestea trec prin diferite schimbări și ca actor trebuie să încerci multe schimbări pentru a avea parte de o dezvoltare optimă. O să las totul într-un singur proiect. Sunt foarte fericită, foarte norocoasă și foarte entuziasmată.”, a declarat Jessica May. A menționat de asemenea că este o tranziție foarte plăcută între rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

“Deja știam că există o coregrafie, trebuie să dezvolt acest lucru în viitor. Este o coregrafie pe cal, n-am încercat asta niciodată.”, a spus vedeta, arată seriesturkish.com. Filmările au loc în Semarkand, Istanbul și Ankara. A specificat faptul că pentru 3 luni de filmări a fost nevoie de o lună de antrenament. Producția începe în 2024.

Jessica May acționează ca un ambasador al Turciei atunci când călătorește

Faimoasa actriță a fost născută în Brazilia, dar a reușit să câștige popularitate în Turcia. A câștigat admirația tuturor cu rolul de protagonistă din Maria și Mustafa. Cu toate acestea, nu toate producțiile în care a jucat au avut la fel de mult succes. Este căsătorită cu fotograful Huseyin Kara și a primit cetățenie turcă în 2021.

Citește și: Jessica May din Maria și Mustafa este căsătorită cu fotograful Hüseyin Kara. Cum arată cel care i-a furat inima

“Oriunde mă duc încerc să corectez preconcepțiile despre Turcia. Inevitabil mai întâlnesc întrebări de genul, Tu vezi cămile pe stradă? Oriunde am ocazia, vorbesc despre Ataturk. Este ceva special pentru mine.”, a spus vedeta. A punctat faptul că multă lume confundă informațiile pe care le află despre Turcia și astfel se creează anumite bariere și întrebări.

“Iubesc Marea Neagră, vara este foarte frumos acolo.”, a mai spus vedeta.

În articolul

Jessica May din Maria și Mustafa se pregătește pentru cel mai important rol al carierei sale. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x