Kubilay Aka se reîntoarce pe platourile de filmare cu un nou proiect. Despre ce este vorba

Publicat pe 31.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 10:07

Kubilay Aka revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba și unde va putea fi văzut actorul.

actor zâmbește și poartă o cămașă albă

Kubilay Aka se reîntoarce pe platourile de filmare cu un nou proiect

Instagram

Kubilay Aka este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Serialul Inci Taneleri a avut deja premiera primului episod și în prezent se discută foarte mult pe această temă. Cei mai mulți au asociat imaginile cu un mesaj de-a dreptul pozitiv.

Kubilay Aka se întoarce pe platourile de filmare cu un nou proiect

Telespectatorii sunt puși în fața unui proiect pe care Yılmaz Erdoğan l-a scris cu foarte mare atenție și dialogurile dintre personaje au reușit într-adevăr să afecteze audiența. În ceea ce-l privește pe Kubilay Aka, acesta apare încă o dată în atenția fanilor după o perioadă de absență. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 200 de fotogafii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A jucat de asemenea în producția celebră Legea familiei, unul dintre cele mai iubite seriale ale Turciei. S-a născut pe 12 aprilie 1995 în Istanbul și The Pit a fost realizat între 2017 și 2021. A jucat de asemenea și în Wounded love între 2016 și 2018, dar și Sadece Arkadasiz începând cu 2022. Love 101 a fost între 2020 și 2021.

Discret în ceea ce privește viața personală, a reușit întotdeauna să se lase surprins doar în ipostaze legate de viața profesională. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu faimasa Dilan Cicek Deniz. Cei doi au fost văzuți împreună în cadrul unei vacanțe la ski.

Citește și: Kubilay Aka din Legea familiei va interpreta un nume de legendă în filmul despre echipa de fotbal Fenerbahçe. Despre ce este vorba

Cu toate acestea, actrița a dezvăluit că sunt prieteni buni de pe platourile de filmare. Cea mai recentă postare a sa vine dintr-o nouă aventură profesională. A publicat de asemenea varii momente alături de cei dragi. Noul episod în care Yilmaz Erdogan a reușit să facă o adevărat întoarcere pe micile ecrane cu scenariul pe care l-a scris. Astfel, curiozitatea fanilor a devenit din ce în ce mai mare.

În ceea ce privește pe tânărul actorul Kubilay Aka, unul dintre cei care joacă în producția turcească, reușește să impresioneze fanii încă o dată. Printre actorii care fac parte din distribuție se află și ılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç și Yasemin Baştan.

Detalii despre actorul Kubilay Aka

A studiat în cadrul Eskişehir Anadolu University și a început să joace în seriale într-un mod cu adevărat interesant. A fost descoperit atunci când lucra într-un aeroport privat. Ulterior a jucat în mai multe reclame.

A reușit să atragă atenția cu personajul Ali Kemal. A jucat în mai multe producții de succes de-a lungul timpului și rolul Celasun în drama Legea familiei timp de 4 sezoane i-a adus apreciere din partea tuturor urmăritorilor.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună. Ce imagini surprinzătoare a publicat actrița în mediul online

A început între 2016 și 2017 cu proiectul Are my homeland, a urmat în 2017 Arif V 216, între 2017 și 2021 Legea familiei, în 2018 a fost vorba despre is it love, între 2020 și 2021 Love 101, în același an având și proiectul Glass Ceilings. Anul 2022 a venit cu producția we’re just friends. Are 1.83 cm înălțime și 77 de kg și este în zodia Vărsător. În serialul wounded love a jucat alături de Halit Ergenc și Berguzar Korel.

În articolul

Kubilay Aka se reîntoarce pe platourile de filmare cu un nou proiect. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x