Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună. Ce imagini surprinzătoare a publicat actrița în mediul online

Publicat pe 11.12.2023 la 11:16 Actualizat pe 11.12.2023 la 12:18

După despărțirea de actorul Mert Yazıcıoğlu, faimoasa vedetă a plecat într-o vacanță alături de Kubilay Aka. Se spune că cei doi ar forma un cuplu.

actrița poartă o rochie lungă cu decolteu, actor poartă sacou negru

Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună

Instagram

În prezent, faimoasa Dilan Çiçek Deniz se află într-o vacanță de poveste alături de prieteni. Printre aceștia se află și actorul Kubilay Aka ( Legea familiei). Cei doi au pozat împreună și au ținut să publice mai multe imagini pe rețelele sociale.

Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună

Vedeta din Flăcările destinului are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram și este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual. Recent s-a bucurat de o vacanță în Bali și acum este alături de Kubilay Aka și alți prieteni în Franța. Fotografiile publicate pe pagina de socializare i-au surprins pe internauți, asta pentru că Dilan Çiçek Deniz a hotărât să îmbrace o rochie scurtă și ghete de ski. Acestea au fost realizate de către Kubilay Aka și comentariile actorului nu au întârziat să apară. Astfel, cei mai mulți se gândesc că între vedete s-a format un cuplu.

Urmărește Flăcările destinului, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prințesa”, i-a scris Kubilay Aka. Cei doi nu s-au abținut și s-au lăsat surprinși în diverse ipostaze. După ce s-a desprțit de logdnicul Thor Saevarsson, actrița din Flăcările destinului a ținut să-și continuie viața amoroasă la cote maxime. Declarația pe care a ținut să o aducă vedeta, a lămurit întreaga problemă.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz surprinde cu fotografii din vacanța în Bali. Vedeta nu a șters tatuajul realizat în numele iubirii

“Sunt lucruri normale ce se întâmplă în relații. Nu e cazul să le confundăm. Am realizat că nu ne înțelgem și am decis să ne despărțim respectuos.”, a transmis protagonista din Flăcările destinului. În prezent, cei mai mulți se întreabă dacă Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka formează un cuplu.

“Nu e nimic mai mult în aceste poze decât doi prieteni care se distrează.”, a scris cineva. Comentariul a venit în urma faptului că prietenia ce îi leagă pe actori datează de multă vreme. Se pare totuși că telenovela continuă. Mert Yazicioglu a ținut să aprecieze vacanța celor doi, cu toate că nimeni nu știe care este în prezent statusul actorilor.

Ce s-a întâmplat cu Dilan Çiçek Deniz și Mert Yazıcıoğlu în relațiile anterioare

Frumoasa actriță i-a surprins pe toți cu despărțirea de logodnicul Mert Yazıcıoğlu după ce toată lumea credea că se vor căsători. Același lucru a fost valabil și pentru Mert Yazıcıoğlu. Acesta a format un cuplu cu Afra Saraçoğlu timp de 4 ani.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz este criticată de fani din cauza aspectului fizic. “E ca și cum aș fi văzut un schelet”

Pentru un timp foarte scurt Dilan Çiçek Deniz și Mert Yazıcıoğlu și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt. Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. În prezent se află într-o vacanță în Franța.

Cei doi au jucat împreună în primele două sezoane ale seriei Legea Familiei – The pit ( Cukur). Serialul a avut premiera în 2017. În ceea ce privește conturile de socializare ale faimosului Kubilay Aka, acesta are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

“Așa ai grijă de corpul prietenului tău.”, a scris cineva în dreptul imaginii publicate de vedeta din Flăcările destinului și Legea familiei. De asemenea, în cel mai recent film, actorul Kubilay Aka este de nerecunoscut.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka se află într-o vacanță împreună. Ce imagini surprinzătoare a publicat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x