Ludwika Paleta suferă de tinitus. Care sunt simptomele acestei probleme de sănătate

Publicat pe 24.10.2023 la 11:23 Actualizat pe 24.10.2023 la 12:21

Într-un interviu recent, celebra actriță de telenovele a vorbit despre boala pe care în prezent este nevoită să o accepte. Cum trăiește cu probleme auditive.

Ludwika Paleta poartă un maiou alb

Ludwika Paleta suferă de tinitus

Instagram

Ludwika Paleta a declarat într-un interviu recent că suferă de tinitus de ceva vreme. Aceasta este o problemă auditivă care nu are scăpare, dar se poate controla. Acestea sunt simptomele.

Ludwika Paleta suferă de tinitus

Într-un interviu recent, actrița de telenovele a vorbit despre problema de sănătate pe care a descoperit-o și cum a reușit să trăiască cu aceasta de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am învățat să trăiesc cu asta ca cu o șoaptă, fac în așa fel încât să nu aud, încerc să ascund. Am început să am tinitus foarte puternic și nu este ca și cum n-aș auzi. Medicii spun că este un stimul al creierului și că de obicei îl percepem ca și cum ar fi al auzului.”, a punctat vedeta. A vorbit despre ideea de a trăi cu această boală și care i-a servit chiar pentru munca pe platourile de filmare ale producției “Todo el silencio”, acolo unde interpretează un personaj fără auz.

Citește și: Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță. Vedeta petrece alături de copii într-un loc de vis

“Încerc să nu bag de seamă. Mă gândesc că e acolo, că nu se întâmplă nimic și că totul este bine.”, a spus actrița. Potrivit mayoclinic.org, tinitus este atunci când auzi un sunet în timpan sau alte zgomote. Sunetul pe care îl simți nu este extern și alte persoane nu îl aud. Tinitus este o problemă comună. Afectează aproximativ 20% dintre persoanele mature.

Există persoane care au tinitus mai multe săptămâni, chiar luni de zile, dar cu timpul dispare. Dacă acesta durează mai mult de trei luni se consideră cronic. În ceea ce privește proiectele sale profesionale, Ludwika Paleta joacă alături de Juanpa Zurita în fillmul Quieres ser mi hijo, o comedie romantică acolo unde interpretează doi îndrăgostiți. Actrița spune că succesul se datorează acestor tipuri de relații între femei mai în vârstă și bărbați mai mici. Ludwika Paleta susține că filmul explorează o temă “morbidă”, dar interesantă.

“Oamenii nu vor să vorbească despre asta. Eu cred că noi femeile în acest moment avem dreptul de a spune că avem dreptul să avem acest tip de relație.”, a explicat vedeta.

Ludwika Paleta și Juanpa Zurita joacă rolul unor îndrăgostiți. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 17 ani

Actrița consideră că femeile se identifică cu istoria și că simt în personajul său o voce puternică. În cadrul celei de-a 21-a ediții a Festival de Cine de Morelia 2023, Ludwika Paleta a punctat că există foarte multe prejudecăți în Mexic legate de relația dintre o femeie mai în vârstă și un bărbat tânăr.

Citește și: Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

A declarat că este pregătită să le ofere femeilor o voce puternică în situații similare, dat fiind faptul că de cele mai multe ori acestea nu pot vorbi în nume propriu. Ludwika Paleta a punctat că toți membrii echipei l-au sfătuit pe Juanpa dat fiind faptul că a avut debutul pe marele ecran.

“Cu 30 de milioane de fani care îl urmăresc și care îl admiră, toți l-au felicitat. Este foarte bun în ceea ce face.”, a transmis actrița. Ludwika Paleta joacă rolul Lucia, o femeie în vârstă de 40 de ani care descoperă că partenerul său de 15 ani o înșală. În acel moment, decide să revină la burlăcie.

În articolul

Ludwika Paleta suferă de tinitus. Care sunt simptomele acestei probleme de sănătate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x