Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță. Vedeta petrece alături de copii într-un loc de vis

Publicat pe 11.08.2023 la 10:35 Actualizat pe 11.08.2023 la 11:19

Ludwika Paleta surprinde cu fotografii rare și inedite alături de cei trei copii. Vedeta se bucură de vacanță în Riviera Maya, Mexic. Se află alături de soțul Emiliano Salinas.

Ludwika Paleta poartă o bluză albă și are părul prins

Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță

Profimedia Images

Ludwika Paleta se bucură de vacanță alături de familie. Alături de cei trei copii Nicolás, Bárbara și Sebastián petrece clipe de neuitat în Riviera Maya, Mexic. A ținut să publice mai multe imagini în mediul online, așa cum rareori obișnuiește.

Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță

Protagonista din Carrusel a ținut să publice mai multe imagini dintr-o vacanță de neuitat pe care o petrece în prezent alături de familie. Sebastián și Bárbara s-au născut pe 29 mai 2017 și sunt fructul iubirii din căsnicia cu Emiliano Salinas, cel care apare de asemenea în postările vedetei. Cu toții poartă costume de baie asemănătoare. A mai lăsat să se vadă faptul că se află în cadrul unui parc acvatic, acolo unde copiii se pot bucura de clipe emoționante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele și are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Actrița Aurora Catherine Papile și fiul său au însoțit-o pe Ludwika Paleta și familia într-o vacanță de vară extraordinară. Aurora a jucat în telenovele precum 'Clase 406', 'Peregrina' și 'Las Tontas No Van Al Cielo', printre altele și a ținut să posteze pe pagina personală de Instagram experiențele pe care le-a trăit pe propria piele.

Citește și: Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

“Nickelodeon a făcut parte din copilăria și adolescență și să împărtășesc această experiență cu slime, tobogane, să mănânc dulce și să cunosc personajele, a fost incredibil. Să călătoresc cu familia și cu prietenii, pur și simplu mi-a umplut sufletul. Prima din multele, Ludwika Paleta!”, a scris actrița pe pagina sa. Micuții faimoasei Ludwika Paleta s-au născut pe 29 mai 2017 și de atunci părinții au ținut să le ofere cele mai importante momente din viața lor. Cu toate acestea, identitatea le este încă necunoscută.

Prietenii virtuali ai vedetei au fost martorii creșterii micuților, cu toate că în repetate rânduri au punctat faptul că și-ar fi dorit să le vadă și chipurile acestora. De asemenea, Nicolás Haza, primul fiu al actriței este adesea în postările sale.

Ludwika Paleta, o mămică dedicată cu copiii săi

Actrița de telenovele le-a arătat tuturor că fiica sa este foarte curioasă atunci când vine vorba despre vietăți exotice. Cu toate acestea, fanii au ținut să o critice. În miezul nopții, Ludwika Paleta și-a însoțit fiica de 5 ani în grădină pentru a se apropia de o tarantulă și pentru a o elibera în natură.

Citește și: Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris. Vedeta a optat pentru o ținută simplă într-o plimbare relaxantă

În videoclipul publicat se aude o voce masculină ce spun “ce frumos. Mulțumim, ne-ai oferit un show pe cinste.” Se crede faptul că acea voce este a lui Emiliano Salinas, soțul actriței Ludwika Paleta. Micuța are un frate geamăn care nu a fost prezent în videoclipul publicat la momentul respectiv. Ludwika Paleta este foarte rezervată atunci când vine vorba despre viața personală, mai ales de legătura cu familia sa. Din acest punct de vedere nu a ținut să arate vreodată chipurile copiilor săi mai mici. Cu fiul Nicolás s-a întâmplat același lucru. Atunci când a crescut, a fost el cel care a decis să se prezinte lumii.

În articolul

Ludwika Paleta surprinde cu fotografii din vacanță. Vedeta petrece alături de copii într-un loc de vis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x