Luis Fonsi spune adevărul la 14 ani de la divorțul de Adamari López. Cum s-a petrecut totul din perspectiva artistului

Publicat pe 22.03.2024 la 19:30 Actualizat pe 22.03.2024 la 10:50

Luis Fonsi și Adamari López au divorțat în 2009, însă judecând după reacțiile pe care le au atunci când numele sale apar împreună în mediul online, pare ca și cum totul s-ar fi petrecut ieri. Ce spune artistul despre evenimentul care i-a marcat viața.

Luis Fonsi poartă o cămașă neagră și zâmbește

Luis Fonsi spune adevărul la 14 ani de la divorțul de Adamari López

Getty Images

Adamari López și Luis Fonsi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor, însă iubirea lor s-a destrămat și au pornit pe drumuri diferite ale vieții. La scurtă vreme de la divorț, actrița a publicat o carte în care a vorbit despre povestea sa, dar și despre clipa în care a descoperit că are cancer la sân.

Luis Fonsi spune adevărul la 14 ani de la divorțul de Adamari López

Adamari López a punctat faptul că Luis Fonsi a părăsit-o în cel mai dificil moment al vieții sale și anume lupta cu cancerul la sân. Cei doi s-au căsătorit atunci când boala era în remisie. În tot acest timp, cântărețul a păstrat tăcerea. A venit totuși momentul ca după 14 ani de la divorț, Luis Fonsi să-și spună propriul adevăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Întoarce pagina, nu ești tu victima pentru ca ei să te iubească. Nu este cazul să îți ceri scuze, trăiești o poveste care deja a luat sfârșit.”, spun versurile noii melodii scoase de Luis Fonsi. Cei mai mulți consideră că este un mesaj indirect adresat fostei sale soții, însă acesta punctează faptul că multe persoane pot traversa situațiile expuse în versurile piesei.

Citește și: Adamari López, Alaïa și Toni Costa s-au reunit pentru un moment extrem de special. Despre ce este vorba

“Nu am vorbit nimic. Am tăcut timp de 14 ani pentru simplu motiv că orice aș fi spus, aș fi părut că sunt băiatul rău. Așa că mi-am spus că este mai bine să-mi țin gura. A fost dificil pentru că ne-am întâlnit și am vrut să câștigăm în fiecare zi pentru amândoi. A cui a fost vina pentru despărțire? Nu o să ofer aici detalii, n-o să-mi spăl rufele în public. Nu o să spun niciun lucru negativ despre ea, nu am făcut-o niciodată și nici n-o s-o fac. Am decis că voi păstra momentele frumoase pe care le-am trăit pentru că am trăit multe astfel de clipe.

Când aud cuvântul abandonat este un cuvânt care face parte dintr-o poveste care a fost creată, care este potrivită pentru o carte, dar nu pentru viața reală. Nu a existat niciodată această situație.”, a declarat Luis Fonsi, arată euro.eseuro.com.

Adamari López dansează bachata cu Martin Mitchel

Postarea are peste 2 milioane de aprecieri pe contul personal de Instagram al vedetei. Aceasta s-a îndepărtat de luminile reflectoarelor și în prezent se ocupă cu afacerea proprie. Rețelele sociale au explodat după ce vedeta s-a filmat alături de dansatorul Martin Mitchel care dețin mai bine de 20 de ani de experiență în domeniu. Chimia dintre cei doi nu a fost trecută cu vederea și fanii din mediul online au reacționat imediat.

Citește și: Adamari Lopez și fiica Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi. Lumea lor a fost toată roz

“Nu știu dacă este un joc, dar te privește atât de real. Mă încântă să vă văd dansând împreună.”, “Nu vă entuziasmați foarte tare, nu uitați că ea este actriță și face asta foarte bine.”, s-au arătat printre miile de comentarii. Nu este pentru prima oară când cei doi dansează împreună, asta pentru că în 2022 au jucat într-un alt videoclip.

“Martin e o persoană foarte drăguță. L-am cunoscut cu ajutorul grupului cu care creez videoclipurile mele. S-a purtat foarte bine, ne-am cunoscut în ziua în care am realizat primul video, am avut o chimie foarte bună pentru a putea face asta.”, a spus vedeta.

În articolul

Luis Fonsi spune adevărul la 14 ani de la divorțul de Adamari López. Cum s-a petrecut totul din perspectiva artistului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x