Adamari López, Alaïa și Toni Costa s-au reunit pentru un moment extrem de special. Despre ce este vorba

Publicat pe 16.08.2023 la 10:33 Actualizat pe 16.08.2023 la 11:24

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Adamari López și Toni Costa țin să fie în viața fiicei lor în cadrul celor mai importante eveniment. Recent s-au reunit pentru un moment cu totul special.

Adamari López poartă o rochie roz și Toni Costa o cămașă închisă la culoare

Adamari López, Alaïa și Toni Costa s-au reunit pentru un moment extrem de special

Profimedia Images

Încă o dată, Adamari López și Toni Costa s-au reunit pentru a trăi alături de fiica lor un moment extrem de important. Despre ce este vorba

Adamari López, Alaïa și Toni Costa s-au reunit pentru un moment extrem de special

După o vacanță prin Europa alături de mama sa, Alaïa s-a reîntors la școală pe 14 august 2023. Este în clasa a treia și părinții au decis să-i fie alături într-o zi extrem de importantă. Actrița a ținut să arate cum s-a desfășurat totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Așa a fost întoarcerea la școală. Noi o să fim mereu aici să te sprijinim și să te însoțim la fiecare pas. Alaïa are prima ei zi de școală și este emoționată și nervoasă. Ca în toții anii am venit să o aduce. Tatăl său este aici. O să venim după tine puțin mai târziu, prințesă. Distrează-te, e dispusă să învețe mult, dar mai presus de toate să te distrezi. Totul nou. Te iubesc.”, a transmis Adamari López într-un videoclip publicat pe rețelele sociale.

Citește și: Adamari Lopez și fiica Alaïa s-au deghizat în păpuși Barbie pentru o zi. Lumea lor a fost toată roz

La scurt timp după ce micuța s-a îndreptat către școală, actrița a început să converseze cu fostul său partener. Acesta a mărturisit că fiecare început de școală este emoționant pentru el.

“Eu niciodată nu uit, prima zi de școală, prima.”, a spus acesta. Cei doi au conversat despre propriile lor experiențe Inclusiv au atins ideea că fiica lor ar putea avea mai mulți prieteni în viitor, dar poate și un iubit. Comentariile internauților nu au întârziat să apară.

“Mama și tata! Asta nu schimbă nimeni și nimic! Un exemplu în educația frumoasei Alaia”, „Dacă toate mamele și toți tații divorțați ar înțelege cât este de important să se mențină o relație de prietenie pentru binele copiilor. Și dacă problemele ar fi lăsate deoparte, lumea ar fi un loc mult mai bun.”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Adamari López și Alaïa s-au reunit pentru o călătorie în Europa

Micuța Alaïa s-a bucurat de o vacanță în Europa alături de mama sa celebră. Împreună cu un grup de prieteni, cele două s-au distrat împreună. Fotografiile și filmulețele au rămas mărturie în mediul online.

Citește și: E greu de ajuns la Adamari López! Ce condiție impune bărbaților pentru a putea sta lângă ea

Adamari López are peste 8 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Printre prieteni s-au numărat și Carlitos Pérez Ruíz și Johnny Lozada.

“Paris iubit! Am petrecut niște zile minunate. Continuăm să descoperim locuri frumoase și să ne bucurăm de viață.”, a scris vedeta în mediul online. Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară.

“Eu trăiesc în Paris și am avut șansa de a face câteva poze cu tine la Galeriile Lafayette.”, “Meriți totul alături de fiica ta și Carlitos.”, “Ce spectaculos arată Adamari, călătoria îi priește”, au scris fanii. Cât despre Toni Costa are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 de fotografii și filmulețe. În cele mai multe dintre imagini, dansatorul demonstrează că este un tată prezent în viața fiicei sale.

În articolul

Adamari López, Alaïa și Toni Costa s-au reunit pentru un moment extrem de special. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x