Madalina Ghenea, românca iubită de tot Hollywood-ul, apariție de senzație lângă un bolid de lux. Apariția sa taie răsuflarea

Publicat pe 17.05.2022 la 19:15 Actualizat pe 17.05.2022 la 21:12

Mădălina Ghenea face furori pe rețele de socializare cu fiecare apariție! Românca a avut o ședință foto incendiară. Cum a fost fotografiată.

Mădălina Ghenea

Hepta

Obiectivele camerelor o iubesc pe Mădălina Ghenea! Actrița este o figură îndrăgită la nivel mondial pentru felul în care arată.

Nu doar talentul o ajută pentru a-și menține o imagine perfectă, ci și frumusețea sa. Mădălina este fără doar și poate o femei specială, atrăgătoare, care dă foarte bine pe cameră.

Mădălina Ghenea face furori pe capota unui bolid de lux

Mădălina Ghenea pare că zilnic are sentințe foto profesionale, ea publicând imaginile în social media cu fiecare ocazie. Nu ratează niciun moment și le arată fanilor capodoperele sale.

De curând, acesta a participat la o ședință foto unde a fost îmbrăcată într-o rochie galben, pe corp, cu decolteu amplu și stă pe capota unui bolid de lux.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mădălina Ghenea a reușit să aibă până la vârsta de 34 de ani o carieră impresionantă. Acesta s-a făcut remarcată încă de când era foarte tânără și a intrat în televiziune și modelling foarte repede, impresionând cu talentul său în fața camerelor de filmat.

Citește și: Mădălina Ghenea face spectacol pe rețelele de socializare într-o cămașă descheiată. Cum arată actrița care a avut o poveste de iubire cu Leonardo DiCaprio

Mădălina Ghenea se bucură de o viață împlinită și o carieră fulminantă

Mădălina Ghenea se mândrește cu o viață împlinită și se bucură de un succes răsunător ca model. Acesta pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului. De curând, acesta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini din cadrul unui shooting foto în care apare în lenjerie de noapte.

Acesta a făcut furori printre admiratori și a primit numeroase aprecieri și cuvinte de laudă. Românca și-a etalat formele voluptoase în toată splendoarea. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni.

Citește și: Cum arată mama Mădălinei Ghenea, românca celebră la Hollywood. Imagini rare cu femeia care i-a dat viață și cu fiica sa. Trei generații într-o fotografie

Deși Mădălina Ghenea și-a început cariera ca model, ea a început să primească ulterior numeroase roluri în filme și seriale. Este, în prezent, în distribuția filmului biografic House of Gucci și joacă alături de cele mai mari nume de la Hollywood, precum Al Pacino, dar și alături de cântăreața Lady Gaga.

În articolul

Madalina Ghenea, românca iubită de tot Hollywood-ul, apariție de senzație lângă un bolid de lux. Apariția sa taie răsuflarea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x