Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

Publicat pe 17.03.2023 la 21:56 Actualizat pe 18.03.2023 la 00:08

Mara Oprea a publicat o serie de imagini din cele mai plăcute momente din viața sa. Imaginea care a atras atenția cel mai mult a fost cea în care apare alături de partenerul ei de viață. Fanii au avut ocazia să o vadă pe actrița din serialul Adela în ipostaze tandre alături de iubitul ei.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea este una dintre cele îndrăgite actrițe din România, care a devenit cunoscută odată ce a devenit protagonista serialului Adela, de la Antena 1. Acesta și-a arătat talentul în fața milioanelor de oameni, care au ajuns să o aprecieze pentru dedicarea sa în această meserie care a provocat-o să intre în pielea unui personaj greu încercat de familie și de oameni care o vedeau ca pe o amenințare.

De-a lungul celor patru sezoane, admiratorii au avut ocazia să o vadă în numeroase ipostaze și au reușit să o cunoască prin intermediul personajului său. Ei bine, ea a ținut să se arate fără ocolișuri fanilor în mediul online, așa cum este ea, dincolo de lumina reflectoarelor.

Mara Oprea publică prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat cei doi

Deși a fost în contact cu fanii săi de-a lungul ultimilor doi ani, ea a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația de iubire. Acum a venit momentul de a dezvălui celor care o îndrăgesc cine este bărbatul care o strânge în brațe.

Actrița a publicat o imagine în care îl îmbrățișează pe partenerul ei, iar fanii i-au copleșit cu numeroase complimente. E a scris în descrierea postării: “Tot ce am nevoie”, făcând referire la clipele de liniște, momentele în care a călătorit și loc fruntaș ocupând iubitul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum a fost surprinsă Mara Oprea la plajă alături de partenerul său. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile cu cei doi, după ce actrița nu s-a mai ascuns în mediul online

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

În prezent, Mara Oprea filmează intens pentru sezonul 4 și aproape zilnic se află pe platou. Mai mult, ea este foarte ocupată și cu licența, este pe punctul de a termina facultatea de Teatru din București (UNATC).

În articolul

Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x