Cum a fost surprinsă Mara Oprea la plajă alături de partenerul său. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile cu cei doi, după ce actrița nu s-a mai ascuns în mediul online

Publicat pe 20.07.2022 la 17:16 Actualizat pe 20.07.2022 la 18:12

Mara Oprea nu s-a mai ascuns de ochii fanilor și-a asumat public relația pe care o are cu un tânăr domn, despre care însă nu se știu multe lucruri. Imaginile cu cei doi au făcut furori în social media, iar fanii s-au bucurat să îi vadă și la plajă împreună. Imaginile din vacanță au fost publicate de colega sa, Oana Moșneagu.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea, actrița principală din serialul Adela, se bucură de succes la nivel național, încă de la o vârstă fragedă. La cei 21 de ani ai săi ea este extrem de cunoscută și a ajuns la inima multor oameni după rolul avut în drama de la Antena 1, care va difuza cel de-al patrulea sezon în tomană.

Deși fanii au speculat multă vreme că ea ar avea o relație cu Alecsandru Dunaev nu doar pe platourile de filmare, ci și în realitate, lucrurile stau cu totul altfel, iar ei au lămurit demult acest aspect. În serial joacă un rol, în realitate au vieți diferite, iar conformarea vine de data aceasta și din partea Marei, care și-a asumat public relația, publicând primele imagini.

Oana Moșneagu a fost cea care a lansat pontul în social media, după ce a anunțat că în vacanță sunt trei cupluri, printre care ea și Vlad Gherman, doi prieteni, iar fanii au văzut-o pe Mara alături de un domn misterios. De aici a fost lesne de înțeles că tânăra este într-o relație și își petrece vacanța din Tenerife alături de el și grupul de prieteni.

Cum a fost surprinsă la plajă Mara Oprea alături de partenerul său

După ce Mara Oprea a publicat mai multe imagini de la un cunoscut festival alături de partenerul său, în timp ce sunt foarte apropiați, Oana Moșneagu i-a filmat pe cei doi la plajă, în timp ce stau pe șezlong. Imaginea a înduioșat și bucurat fanii, care abia au așteptat să afle vești despre viața amoroasă a tinerei actrițe.

Citește și: Cristina Ciobănașu, anunțul care i-a întristat pe fani. De ce este supărată actrița și ce a măturisit

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

În prezent, Mara Oprea filmează intens pentru sezonul 4 și aproape zilnic se află pe platou. Mai mult, ea este foarte ocupată și cu licența, este pe punctul de a termina facultatea de Teatru din București (UNATC).

Nimeni nu s-a așteptat, însă Oana Moșneagu și Mara Oprea și-au schimbat radical look-ul după la foarte scurt timp după ce au încheiat de filmat proiectul special de la Antena 1, care le-a adus în atenția întregii țări.

Cele două s-au filmat în aeroport, în drum spre destinația de vis unde vor petrece și amândouă s-au tuns la fel. Schimbare este radicală, ambele au renunțat la părul lung și au pus în cinstea serialului sloganul: “Ce-i al tău e și al meu”, făcând referire la aspectul fizic, de data aceasta!

În articolul

Cum a fost surprinsă Mara Oprea la plajă alături de partenerul său. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile cu cei doi, după ce actrița nu s-a mai ascuns în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x