Marian Râlea schimbă prefixul. Pe 20 decembrie împlinește 60 de ani

Publicat pe 19.12.2017 la 10:13 Actualizat pe 19.12.2017 la 11:01

Pe 20 decembrie, Marian Râlea va schimba prefixul. Îndrăgitul actor va împlini 60 de ani, iar echipa Happy Channel îi urează la mulți mulți ani frumoși de acum încolo!

În prezent, Marian Râlea se află pe platourile de filmare pentru un nou serial românesc. După rolul lui Tănase Găleată din ”O grămadă de caramele”, îndrăgitul actori Marian Râlea revine pe micul ecran într-un nou serial românesc, produs de Ruzandra Ion.

Astfel, Marian Râlea și Adriana Trandafir formează un cuplu de excepție în “Fructul oprit”, care va fi lansat în curând la Antena 1. Pentru ambii actori, proiectul este unul de suflet, având în vedere că maestrul Râlea își completează paleta de roluri cu unul de oltean, iar Adriana Trandafir își împlinește astfel marele vis de a juca într-o astfel de producție unică în România. Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască în noul serial pe care îl realizează Ruxandra Ion și care va putea fi urmărit de telespectatori în curând la Antena 1.

Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și mulți alții.

Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti în 1982, ca şef de promoţie. Începând din 1990, a realizat emisiuni tv, printre care celebra emisiune pentru copii ,,Magicianul“, devenită, mai târziu ,,Abracadabra“.
El a jucat pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra. De-a lungul timpului, a primit o serie de distincții, printre care premiul pentru cel mai bun actor de comedie (pentru rolul Lysander din ,,Visul unei nopţi de vară“ de William Shakespeare), la Festivalul Naţional de Teatru ,,I.L. Caragiale“, premiul pentru cel mai bun actor al anului (pentru rolul Benedict din ,,Mult zgomot pentru nimic“, de W. Shakespeare), pentru rolul Farfuridi (din ,,Scrisoarea pierdută“, după I.L. Caragiale) şi pentru rolul Ludovic Delfinul din ,,Regele Ioan“ de W. Shakespeare la ATM – UNITER.

Marian Râlea a revenit pe micul ecran odată cu serialul ”O grămadă de caramele”, realizat și difuzat de postul Happy Channel. În acest serial, singurul din România filmat integral cu telefonul mobil, Marian Râlea a jucat rolul lui Tănase Găleată.

În articolul

Marian Râlea schimbă prefixul. Pe 20 decembrie împlinește 60 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x