Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 01.08.2023 la 12:53 Actualizat pe 01.08.2023 la 13:27

Marjorie de Sousa a punctat dacă îl va lăsa pe fostul său partener să-și vadă din nou copilul. Ce se întâmplă între cei doi.

Julián Gil poartă o cămașă albă, cravată neagră și sacou de aceeași culoare, zâmbește și stă lângă Marjorie de Sousa care zâmbește

Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul

Profimedia Images

Actrița de telenovele i-a trimis un mesaj direct fostului său partener în care l-a lăsat să înțeleagă ce se va întâmpla pe viitor cu fiul său, Matías. Îl va mai vedea Julián Gil pe micuț?

Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul

Separarea dintre celebri actori de telenovele încă are ecou îl lumea medicatică, asta pentru că cei doi au avut parte de certuri la finalizarea romanței. În 2020, Marjorie de Sousa a avut drept legal de a-și crește singură fiul, pe micuțul Matías. Vedeta în vârstă de 43 de ani a reacționat în fața rugăminților actorului de 53 de ani care în fața camerelor a implorat-o să-l lase să-și vadă fiul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Te implor, să mă lași să fiu în viața fiului meu.”, a spus acesta. Marjorie Lissette de Sousa Rivas, pe numele complet al vedetei, nu a rămas tăcută în fața acestor rugăminți și i-a răspuns fostului partener.

Citește și: Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil. Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

“Dacă acest lucru se va întâmpla, cred că este ceva atât de privat încât îl voi respecta pe fiul meu, cred că merită să se întâmple așa. Ca mamă singură, înțeleg într-o anumită formă, să treci prin greutăți, dar am ținut să mă leg de Dumnezeu, sunt recunoscătoare.”, a declarat actrița. Marjorie de Sousa a jucat în telenovela Sueño de amor, acolo unde a interpretat personajul Julia, o femeie ambițioasă, dar și manipulatoare în același timp.

Printre producțiile în care a jucat se numără Gata salvaje și Amores verdaderos. A călcat pe aceleași platouri de filmare alături de Liva Brito și Marlene Favela, fiind printre cele mai îndrăgite vedete din telenovele. Născută pe 23 aprilie 1980, în San Pedro, Caracas, a fost căsătorită cu Ricardo Alamo între 2004 și 2006. Are peste 9 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe.

Ce condiție trebuie să îndeplinească Julián Gil pentru a-și vedea copilul

Actrița a dezvăluit că fostul său partener ar putea să-și vadă copilul cât mai curând, în funcție de condițiile pe care le va îndeplini în viitor. Cei doi au format un cuplu îndrăgit din lumea telenovelelor, însă în cele din urmă drumul lor a fost despărțit de certuri. Fructul iubirii se numește Matías, fiind prezent în cele mai multe dintre fotografiile postate de mama sa celebră în mediul online.

Citește și: La doar câteva zile după ce a confirmat revenirea în telenovele, Marjorie de Sousa a publicat o poză cu burtica de graviduță și face senzație lăudându-se cu "momentul magic"

Prezentatorul de la iéntese quien pueda a dezvăluit public că fosta sa parteneră îi interzice să-și vadă copilul, fiind realizată și o cerere în acest sens pentru ca întâlnirea să aibă loc.

“Mati crește și ce îmi place cel mai mult la el este că are o inteligență debordantă, e un copil foarte matur, foarte fericit și știu că ziua de mâine poate aduce multe lucruri. Niciodată să nu spui nu unei întâlniri, să se întâmple ceea ce trebuie, dar în cea mai bună formă, din iubire, din frumos, pentru că așa mi-am crescut fiul. Nu din ură, din certuri, din aceste lucruri, din lucruri pozitive.”, a transmis actrița.

În articolul

Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x