La doar câteva zile după ce a confirmat revenirea în telenovele, Marjorie de Sousa a publicat o poză cu burtica de graviduță și face senzație lăudându-se cu "momentul magic"

Publicat pe 23.06.2023 la 19:09 Actualizat pe 23.06.2023 la 20:27

Actrița din "La Desalmada", Marjorie de Sousa, împărtășește cu fanii imagini din perioada în care a fost însărcinată. Au fost oameni care au crezut că anunță o nouă sarcină.

Marjorie de Sousa

Getty Images

Actrița a amintit de ședința foto făcută înainte de nașterea lui Matías, fiul lui Julián Gil, în 2016. La doar câteva zile după ce a confirmat revenirea în telenovele alături de Eduardo Yáñez în "Golpe de suerte", Marjorie de Sousa a surprins prin postarea unei fotografii din perioada în care era însărcinată, lăsând să se înțeleagă că unul dintre aspectele vieții de care se bucură cel mai mult este aceea de a fi mamă pentru fiul ei Matías.

Marjorie de Sousa a surprins prin postarea unei fotografii din perioada în care era însărcinată

Prin intermediul contului său oficial de Instagram, actrița a reamintit de ședința foto pe care a relaizat-o în anul 2016, adică înainte de nașterea lui Matías.

"Momente magice", a scris actrița alături de hashtag-urile "amintiri" și "Mati", pe 20 iunie. Postarea lui Marjorie de Sousa nu a trecut neobservată de fani și celebrități, care au crezut inițial că este vorba despre o nouă sarcină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Shakira lansează noi atacuri la adresa lui Pique în cea mai recentă piesă. Vedeta s-a deghizat în sirenă

"Cât de frumoasă arătai în așteptarea frumosului Mati", "Fotografii din amintiri", "Mati este sufletul tău", "Mereu frumoasă" , au fost câteva dintre reacții. Matias este singurul copil al lui Marjorie de Sousa

În urma relației de cuplu cu Julian Gil, Marjorie de Sousa a devenit mamă pe 27 ianuarie 2017, în Ciudad de Mexico.

Primele fotografii cu Matías au fost împărtășite de părinții săi prin intermediul rețelelor de socializare, dar și într-un pictorial realizat pentru o celebră revistă.

După despărțire, singurele imagini afișate publicului cu Matías Gregorio Gil sunt alături de mama sa, actrița din "La Desalmada", deoarece de puțin peste cinci ani, Julián Gil nu mai locuiește cu fiul său, deoarece în 2020 a anunțat că a pierdut drepturile părintești asupra băiețelului său.

Citește și: Cât costă hainele din garderoba actriței Marlene Favela. Are ținute de milioane de dolari

În articolul

La doar câteva zile după ce a confirmat revenirea în telenovele, Marjorie de Sousa a publicat o poză cu burtica de graviduță și face senzație lăudându-se cu "momentul magic"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x