Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil. Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

Publicat pe 17.07.2023 la 14:08 Actualizat pe 17.07.2023 la 15:02

Marjorie de Sousa a explicat cum și-ar fi dorit să se finalizeze relația cu actorul Julián Gil, tatăl copilului său. Acesta a fost răspunsul său care a reușit să-i ia pe toți prin surprindere.

Julián Gil și Marjorie de Sousa stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

Profimedia Images

Marjorie de Sousa și Julián Gil păstrează de ani buni o ceartă aprigă în mediul online în legătură cu fiul pe care îl au în comun. Matías s-a născut în 2017.

Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil

În prezent, actrița în vârstă de 43 de ani are custodie totală asupra micuțului, asta după ce a încheiat o ceartă legal în Mexic împotriva fostului său partener. Julián Gil spune că nu dorește să-și vadă fiul într-un loc desemnat exclusiv de autorități. În ciuda tesniunilor din trecut, antagonista din La desalmada nu a negat posibilitatea ca fiul său să aibă o relație de apropiere cu tatăl.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu știu că ziua de mâine poate aduce foarte multe schimbări. Niciodată nu o să spun nu. Să se întâmple ceea ce trebuie, dar în cea mai bună formă, cu dragoste, plin de frumusețe.”, a specificat înaintea jurnaliștilor. A menționat dacă i-ar fi plăcut ca relația ei să se finalizeze cât încă se iubeau, așa cum se mai poate observa și cu alte foste perechi de pe micul ecran.

Citește și: Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente. Valeria Marín a ajuns pe patul de spital

Actrița din Venezuela a participat recent în cadrul unei opere de teatru pentru a-i arăta sprijinul necondiționat lui Lucerito Mijares ce marchează debutul primului său rol de protagonistă în această istorie. La ieșirea din cadrul operei de teatru a fost abordată de către membrii presei. Echipa de la Despierta América a întrebat-o dacă i-ar fi plăcut ca relația ei să se finalizeze cu dragoste, așa cum a fost cazul între Lucero Hogaza și Michel Kuri.

“Sunt istorii care trebuie spuse într-un fel sau altul și nu toată lumea le trăiește în același fel. Ce să vă spun?”, a răspuns Marjorie de Sousa. Printre alte discuții, actrița a dezvăluit dacă își mai dorește să devină mămică. Se pare că micuțul său își dorește un frățior, chiar dacă ea nu are intenția de a-și mări familia în acest fel.

“Acum nu vreau copii, vreau să continui cu munca și cu cariera mea.”, a declarat vedeta.

Cum a crescut Matías, fiul faimoșilor Marjorie de Sousa și Julián Gil

Chiar dacă faimoasa sa mamă l-a ținut pe micuț departe de ochii celor curioși de-a lungul timpului, în cele mai recente postări din mediul online vedem cât de mult a crescut Matías. La 6 ani, tânărul este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, bucuros pentru fiecare reușită.

Citește și: Julián Gil și Marjorie de Sousa continuă scandalul de familie. Actorul ține să-și vadă copilul și o imploră pe fosta sa parteneră să-i ofere acest drept

S-a zvonit că Matías s-ar fi îndrăgostit de două dintre colegele mamei sale de pe platourile de filmare ale telenovelei La desalmada la vârsta de 4 ani. Marjorie de Sousa l-ar fi luat alături de ea cu fiecare ocazie în acest sens. Acesta a cunoscut-o pe Kimberly Dos Ramos, actrița pe care a numit-o “iubită”. De asemenea, a fost atras și de Marlene Favela.

“S-a împrietenit cu Eduardo Santamarina, s-a jucat cu câinii lui José Ron, a făcut poze cu Livia Brito, s-a îndrăgostit de Kimberly Dos Ramos și a spus că i-a plăcut și Marlene Favela.”, a declarat Marjorie de Sousa. A subliniat că timpul petrecut cu fiul său pe platourile de filmare La desalmada a ajutat-o să-și creeze o altă conexiune în ceea ce privește cariera sa.

În articolul

Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil. Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x