Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

Publicat pe 11.02.2024 la 20:30 Actualizat pe 11.02.2024 la 20:17

Melisa Döngel nu a avut o copilărie ușoară și în momentul dezvăluirii poveștii sale a primit suport moral din partea colegului de platou din Dragostea plutește în aer, Kerem Bürsin.

Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește și Kerem Bursin poartă un costum albastru închis și cravată

Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții

Happy Channel/Getty Images

Melisa Döngel se numără printre cele mai îndrăgite actrițe ale noii generații. A impresionate milioane de telespectatori cu rolul său din Dragostea plutește în aer și puțini știu că vedeta a rămas prietenă cu actorii care fac parte din distribuție.

Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bursin în cele mai dificile momente ale vieții

După ce mai multe speculații au ajuns la urechea actriței, aceasta a decis să-și spună adevărul nefiltrat în legătură cu schimbările care s-au produs de-a lungul timpului în felul de a se prezenta înaintea fanilor. Se află într-o relație incertă cu artistul Sefo, însă rămâne discretă în ceea ce privește viața sa personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ok ,lăsați-mă să spun cum stă treaba. De fapt, am lifting la pomeți, obraji și buze. Un pic de botox, de fapt am vrut să ies în afară să spun totul.”, a declarat Melisa Döngel pentru takvim.com.tr. În prezent, toată lumea cunoaște povestea personală a vedetei, faptul că a fost abuzată în copilărie și că realizează vizite constante la psiholog pentru a-și reveni. A punctat faptul că cel care i-a fost alături a fost Kerem Bürsin.

Citește și: Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer s-a pozat ca o sirenă într-una dintre destinațiile de lux din Turcia. Ce ținută a îmbrăcat vedeta

“Cel care mi-a fost alături și m-a susținut în fiecare minut, a fost ca fratele meu. Îl ador.”, a spus vedeta din Dragostea plutește în aer. Are 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat până acum peste 300 de fotografii și filmulețe. În prezent se bucură de vacanță și continuă să fie la fel de activă în mediul online.

“Ce frumoasă ești”, “Arăți ca un model Victoria’s Secret”, au fost două dintre comentariile fanilor. De asemenea, au spus că arată ca Gigi Hadid, celebrul model internațional.

“Poate o să vi se pare un răspuns egocentric dar sunt o persoană foarte încrezătoare și pot să spun că nu există părți ale corpului meu care să nu-mi placă. Mă iubesc și sunt puternică. Au existat câteva zvonuri legate de operațiile estetice pe care le-am avut. De aceea am vrut să dezvălui eu totul.”, a declarat vedeta.

Melisa Döngel vorbește despre relația cu rapperul Sefo

Artistul turc Sefo a început să ajungă în atenția fanilor în ultimii ani datorită muncii petrecute în studio. Se află într-o relație cu actrița din Dragostea plutește în aer, Melisa Döngel, și este discret în ceea ce privește viața sa personală.

Citește și: Melisa Döngel din “Dragostea plutește în aer” și-a schimbat look-ul pentru noua producție în care joacă. Cum arată în prezent vedeta

Melisa Döngel i-a fost alături partenerului Sefo la fiecare concert pe care acesta l-a onorat. Nu a ținut să ofere nicio declarație, însă nu a lipsit de pe lista invitaților speciali.

“Eu pregătesc melodii noi, ea are de muncă.”, a declarat artistul în fața jurnaliștilor din Bebek, arată sabah.com.tr. A menționat de asemenea că nu știe care este de fapt statusul relației sale cu Melisa Döngel.

“Nu sunt bun la relații și nici la asta. Nu sunt bun să dau explicații.”, a punctat artistul. Se pare că actrița a dezvăluit faptul că planurile lor nu coincid în acest moment și fiecare are propria viață de urmat. Nu a vrut să dezvăluie dacă în prezent se află într-o relație sau nu.

În articolul

Melisa Döngel a primit suport moral din partea lui Kerem Bürsin în cele mai dificile momente ale vieții. “Este ca fratele meu”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x