Natalia Oreiro, o apariție de revistă! Cum arată rochia, care lasă la vedere trupul impecabil al actriței de 46 de ani

Publicat pe 12.06.2023 la 16:00 Actualizat pe 12.06.2023 la 16:27

Natalia Oreiro a surprins cu o apariție răvășitoare la vârsta de 46 de ani. Actrița nu se teme să îmbrace cele mai decupate ținut. Nici fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!

Natalia Oreiro

Profimedia

Aparițiile sale din prezent sunt o încântare pentru cei care îi urmăresc activitatea. De curând actrița a postat o fotografie în care își dezvăluie trupul extrem de sexy într-o rochie compusă din aceesorii transparente.

Actrița arată impecabil și se mândrește cu trupul său armonios și lipsit de imperfecțiuni la vârsta de 46 de ani. Rochia îi vine perfect, iar decupajele îi evidențiază talia impecabilă.

Cum arată Natalia Orerio într-o rochie transparentă. Artista pare că și-a început carieră de model

Natalia Oreiro demonstrează încă o dată că frumusețea nu are vârstă și reușește să se mențină perfect. Aceasta are un trup impecabil și un chip peste care timpul nu și-a pus amprenta. Impresionează cu fiecare apariție a sa, iar postările strâng sute de mii de aprecieri din partea oamenilor de pe tot mapamondul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro, într-o rochie cu despicătură adâncă la spate. După ce s-a făcut blondă, vedeta adoptă un stil din ce în ce mai inedit

Ea a reușit de-a lungul timpului să se impună ca o artistă demnă de laudă, care a muncit foarte mult pentru cariera sa și care continuă să-și păstreze din energie pentru a face spectacol cu fiecare apariție.

Citește și: Natalia Oreiro, schimbare totală de look. Cum arată blondă și îmbrăcată într-o ținută cu decolteu amplu

Celebra actriță a devenit tot mai pasionată de modă, aparițiile sale fiind dovada faptului că vedeta internațională are o armată de stiliști care o pregătesc pentru fiecare apariție publică. Ea este cunoscută pentru frumusețea răpitoare și pentru calitățile care au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate femei pe mapamond.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, născută la 19 mai 1977, este cântăreață, actriță și designer de modă uruguayan. Făcea furori în 2012 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet.

În articolul

Natalia Oreiro, o apariție de revistă! Cum arată rochia, care lasă la vedere trupul impecabil al actriței de 46 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x