Nesrin Cavadzade a fost criticată după ce s-a pozat în costum de baie. Ce i s-a reproșat frumoasei actrițe

Publicat pe 29.04.2024 la 23:12 Actualizat pe 29.04.2024 la 23:36

Nesrin Cavadzade a fost criticată pentru cel mai recent pictorial în costum de baie. Ce nu a fost pe placul internauților și ce replică le-a dat actrița cârcotașilor.

La 41 de ani, Nesrin Cavadzade strălucește. Recent s-a pozat în costum de baie, fără pic de rețineri, iar internauții au taxat-o. Iată ce i s-a reproșat.

Citește și: Cu ce actrițe celebre s-a iubit Burak Özçivit înainte să se căsătorească cu Fahriye Evcen

Nesrin Cavadzade a fost criticată după ce s-a pozat în costum de baie. Ce i s-a reproșat frumoasei actrițe

Nesrin Cavadzade arată senzațional la 41 de ani. Frumoasa actriță nu este doar posesoarea unui chip frumos, ci și a unui trup tras prin inel.

Chiar dacă face sport și are un corp tonifiat, cea mai recentă fotografie în costum de baie i-a intrigat pe unii internauți. Aceștia i-au reproșat că nu mai are forme după ce a slăbit spectaculos.

Îmbrăcată într-un costum din două piese, albastru roial, Nesrin s-a pozat în oglindă. A urcat imaginea pe internet, fără să bănuiască faptul că avea să fie primită cu critici.

Unii internauți au jignit-o, spunând că nu are pic de forme, la fel ca treptele din spatele ei. Însă frumoasa Nesrin nu a putut să nu le dea replica.

Celebra actriță, în vârstă de 41 de ani, a scris într-o altă postare: "Toată lumea are atât de multe idei despre cum ar trebui să arate femeile. Hai, o zi bună." a spus.

Citește și: Nesrin Cavadzade, surprinsă cu noul iubit. Cum arată bărbatul care l-a înlocuit pe Gökhan Alkan

Nesrin Cavadzade și-a început cariera la o vârstă fragedă

Nesrin Cavadzade este născută pe 30 iulie 1982. Ea este nepoata unui important om de știință azer, Mirmammad Cavadzade. Actrița s-a născut în Baku, RSS Azerbaidjan (în prezent Azerbaidjan). S-a mutat la Istanbul împreună cu mama sa la vârsta de 11 ani.

Cavadzade a urmat Özel Bilgi Lisesi în Șișli. După, la liceu, a urmat Șișli Terakki Lisesi și a devenit parte a clubului de teatru, realizând cinci scurtmetraje, care au fost proiectate la festivaluri locale și internaționale, inclusiv la Berlinale Talent Campus, și a primit diferite premii.

Mai apoi s-a înscris la Universitatea Marmara, Facultatea de Arte Frumoase, departamentul Cinema și TV.

Citește și: Melisa Döngel, dezvăluiri despre rolul vieții. Ce stea de cinema visează să interpreteze într-un film biografic

Și-a făcut debutul în televiziune în ”Yersiz Yurtsuz”, iar apoi a apărut în diferite seriale de televiziune, printre care ”Görüș Günüü Kadınları” și ”Küçük Ağa”. A fost distribuită în adaptări ale romanelor clasice turcești ”Samanyolu”, ”Al Yazmalım”, ”Ağır Roman Yeni Dünya”.

A fost premiată la Festivalul Internațional de Film Portocala de Aur din Antalya pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru interpretarea sa din „Güzel Günler Göreceğiz” în 2011 și pentru cea mai bună actriță în ”Kuzu” în 2014.

În articolul

Nesrin Cavadzade a fost criticată după ce s-a pozat în costum de baie. Ce i s-a reproșat frumoasei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x