Melisa Döngel, dezvăluiri despre rolul vieții. Ce stea de cinema visează să interpreteze într-un film biografic

Publicat pe 29.04.2024 la 17:06 Actualizat pe 29.04.2024 la 17:29

Melisa Döngel a vorbit despre interpretarea lui Marilyn Monroe și spune că și-ar dori să obțină rolul principal în filmul biografic dedicat vedetei.

Melisa Döngel a vorbit despre interpretarea lui Marilyn Monroe și spune că și-ar dori să joace în rol principal în filmul biografic dedicat vedetei.

Melisa Döngel nu s-a sfiit și a transmis un mesaj producătorilor, prin care îi anunța că vrea să o interpreteze pe Marilyn Monroe și în filmul ei biografic.

Citește și: Cine e actrița celebră cu care Mert Ramazan Demir a avut o relație înainte de Afra Saraçoğlu. E de o frumusețe ieșită din comun

Melisa Döngel, dezvăluiri despre rolul vieții. Ce stea de cineva visează să interpreteze într-un film biografic

Melisa Döngel, care a jucat o scenă a lui ​​Marilyn Monroe într-un musical, a spus că i-ar plăcea să o interpreteze pe celebra star de cinema într-un film biografic.

Tânăra actriță a spus: „Sunt o femeie îndrăgostită de Marilyn Monroe. Am participat și la muzicalul ei, am jucat o mică scenă interpretată de ea. Dar ar fi o șansă grozavă pentru mine să particip la un film biografic despre viața ei.”

Întrebată cât de importantă este frumusețea în actorie, Melisa a afirmat că sunt alte aspecte care fac, cu adevărat, diferența: „Cred că frumusețea nu este atât de importantă; important este talentul. Dacă nu ai talent, percepția oamenilor de a te place se termină undeva, pentru că vine cineva mai frumos decât tine. Trebuie să ai talent, acesta este cazul în fiecare loc de muncă, să aibă continuitate în industrie”.

Döngel a mai spus că depune efort pentru a deveni o fi o versiune din ce în ce mai bună: „Muncesc din greu pentru a mă îmbunătăți și a mă împlini. Iau lecții de actorie, citesc cărți, mă uit la filme, observ oamenii. Meseria noastră este munca emoțională. Mă urmăresc pe mine, încerc să-mi găsesc greșelile".

Citește și: Actrița Pelin Karahan se pregătește să joace în serialul ”Bahar”. Ce personaj va interpreta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Melisa Döngel

Melisa Döngel s-a născut la 18 septembrie 1999. Și-a terminat studiile la Academia de Arte Osman Yağmurdereli. Și-a început cariera de actriță cu serialul ”Elif”, care a avut premiera în 2014. În 2016, a interpretat personajul Sevtap în serialul ”Hangimiz Sevmedik”. În același an, a interpretat personajul Nil în cel mai lung serial turcesc ”Arka Sokaklar”.

În 2018, ea a apărut în rolul lui Deniz Çelik în serialul dramatic ”Bizim Hikaye”, fiind foarte lăudată pentru interpretarea personajului. În serialul ”Sen Çal Kapımı”, ea a dat viață personajul Ceren Bașar.

Döngel a fost nevoită să se retragă din serial pentru câteva episoade din cauza unei probleme la intestine. A avut rol de invitată în serialul "Sadakatsiz" și a jucat în comedia romantică "Așk Mantık İntikam".

Citește și: Cine este Hülya Duyar, Şefika din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”. Cum și-a început cariera

În roluri secundare, a interpretat femei iconice precum Marilyn Monroe, Emel Sayın, Seda Sayan. Împreună cu Serkay Tütüncü, a apărut în "Kusursuz Kiracı" și "Kirli Sepeti".

În iulie 2021, s-a dezvăluit că Döngel era implicată într-o bătălie juridică împotriva tatălui ei pentru custodia surorii sale mai mici. Ea fusese molestată de tatăl ei în copilărie, iar acesta a fost ulterior încarcerat.

În articolul

Melisa Döngel, dezvăluiri despre rolul vieții. Ce stea de cinema visează să interpreteze într-un film biografic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x