Cu ce actrițe celebre s-a iubit Burak Özçivit înainte să se căsătorească cu Fahriye Evcen

Publicat pe 29.04.2024 la 22:36 Actualizat pe 29.04.2024 la 23:10

Burak Özçivit a fost legat de numele a mai multor actrițe celebre. Iată cu cine a trăit actorul povești de iubire înainte să o întâlnească pe Fahriye Evcen.

Burak Özçivit a fost legat de numele a mai multor actrițe celebre. Iată cu cine a trăit actorul povești de iubire înainte să o întâlnească pe Fahriye Evcen.

Burak Özçivit a fost considerat mare crai înainte să se așeze la casa lui, după căsătoria cu Fahriye Evcen.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

Cu ce actrițe celebre s-a iubit Burak Özçivit înainte să se căsătorească cu Fahriye Evcen

De-a lungul timpului s-a scris că Burak Özçivit a avut relații cu Ceylan Çapa (2011 - 2014), Ebru Sam (2009), Zeynep Dörtkardesler (2005 - 2009) și Mahlagha Jaberi. Iată care dintre aceste povești sunt confirmate.

Burak Özçivit a avut o poveste de dragoste cu colega Zeynep Dörtkardeşler, pe când era încă la începutul carierei sale de actor.

S-a spus că Zeynep Dörtkardeşler și Özçivit se vor căsători, dar cuplul s-a despărțit brusc. Deși nu se știe care e adevăratul motiv al despărțirii, s-a susținut că Dörtkardeşler a încheiat relația din cauza geloziei.

Zeynep Dörtkardeşler s-a căsătorit cu prezentatorul Alp Kırşan în 2014. Are doi copii și s-a retras de pe micile ecrane.

S-a zvonit, de asemenea, că Burak Özçivit a trăit o poveste de dragoste alături de Ebru Şam, însă ea a negat de fiecare dată. Spune că s-au cunoscut la un eveniment, unde actorul participa alături de iubita Zeynep Dörtkardeşler. De altfel, Burak și Zeynep s-au despărțit chiar după ce s-a scris despre posibila relație a celor doi.

Citește și: Cum l-a schimbat celebritatea pe Burak Çelik. Actorul vorbește deschis despre provocările meseriei de actor

”Zeynep mă cunoaște, știe ce fel de persoană sunt. Dacă nu m-ar crede, nici nu s-ar fi uitat la mine în timpul filmării la care am participat. Chiar ne-am îmbrățișat în timpul filmării. S-a despărțit de Burak nu din cauza acestei știri, ci din alt motiv. Nu stiu de ce mi se tot intampla aceasta veste. Dar am învățat asta: nu voi merge niciodată într-un loc. Nu voi merge chiar dacă tatăl meu e cu mine...”, spunea Ebru în 2010.

Despărțirea lui Burak Özçivit de Ceylan Çapa, care au fost împreună aproape 3 ani, s-a petrecut în liniște. Potrivit știrilor de atunci, cuplul avea probleme serioase de două luni. Ultima lor ceartă, care a dus și la despărțire, a avut loc după Özçivit i-a făcut o ofertă lui Amine Gülşe să joace în filmul său.

După ce Çapa a aflat că Burak Özçivit va lua parte la un proiect cu Amine Gülşe, ea nu a participat la logodna fratelui lui Özçivit, deși a fost invitată.

După această poveste de dragoste, Burak Özçivit a început o relație cu Fahriye Evcen care avea să dureze mult timp și să ducă la căsătorie.

În ceea ce o privește pe Mahlagha Jaberi, despre care s-a scris că ar fi avut o relație cu Burak Özçivit, modelul a negat informațiile și a povestit că îl admira pentru munca sa.

”A început când familia mea mi-a recomandat un serial turcesc popular pe care să îl urmăresc. Auzisem atât de multe despre spectacol de la oamenii din jurul meu, încât eram curioasă să văd despre ce era vorba.

Și din moment ce îmi place să mă uit la filme, în special la o poveste bună, m-am îndrăgostit de poveste. Pe lângă un scenariu bun, îmi place și să urmăresc diferiți actori/actrițe și abilitățile lor de actorie, un subiect pe care îmi place să îl discut cu familia și prietenii. În acel moment, toți iranienii vorbeau despre personajul lui Burak din serial și despre modul în care actoria sa incredibilă a transmis atât de multe emoții.

Cu portretizarea lui pe ecran, ne-a emoționat pe toți de fiecare dată, iar familia și prietenii mei au devenit fani ai muncii lui. Pentru a-l felicita pentru munca lui, am decis să iau legătura cu el pentru a-l spune cât de mult îl iubim comentând: „Te iubim”.

Din păcate, oamenii au luat comentariul meu greșit și l-au interpretat ca fiind „îndrăgostit de el”; ceea ce nu era adevărat sau corect. Personalități publice, vedete, actori/actrițe, modele se complimentează tot timpul, dar asta nu înseamnă că suntem îndrăgostiți unul de celălalt. Eu personal am crezut că m-a blocat pe rețelele de socializare pentru a opri zvonurile pe care oamenii le-au început să creeze, dar, din păcate, asta a făcut ca lucrurile să pară mai rău.

Din perspectiva mea, Burak este o celebritate pe care oamenii o admiră și pe care îl privesc ca un model de urmat. Este cineva care își reprezintă țara, dar nu cred că a făcut ceea ce trebuie și nu a gestionat situația cum trebuie. Nu a fost un comportament ideal și a transmis un mesaj greșit oamenilor care îl iubesc și îl susțin ca actor. M-am simțit lipsit de respect și confuză la acel moment, dar nu-l urăsc. Doar că nu mai sunt fan lui.”, a povestit modelul pentru polmagazine.

Citește și: Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează un cuplu de mai bine de 10 ani

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au întâlnit în 2013, în timpul filmărilor pentru serialul ”Çalıkușu”. Ei jucau rolul unor îndrăgostiți, apoi au devenit iubiți în viața reală.

După o perioadă, actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătoria pe aleasa inimii sale.

Burak Ozcivit a mers la Solingen, în Germania, pentru a cere acordul părinților lui Fahriye Evcen pentru căsătorie. Mirele și părinții săi au vizitat familia fetei pentru a cere binecuvântarea cu privire la viitorul mariaj.

Pe 29 iunie 2017, s-au căsătorit la Istanbul. La doi ani de la cununia lor, au devenit și părinți. Primul lor fiu, pe nume Karan, s-a născut pe 13 aprilie 2019. Cel de-al doilea fiu al lor, numit Kerem, s-a născut la 18 ianuarie 2023.

În articolul

Cu ce actrițe celebre s-a iubit Burak Özçivit înainte să se căsătorească cu Fahriye Evcen

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x