Oana Moșneagu a bifat o apariție răvășitoare într-o rochie din garderoba personajului său, Andreea. Cât de bine arată actrița

Publicat pe 31.05.2022 la 17:58 Actualizat pe 31.05.2022 la 18:03

Oana Moșneagu este o apariție cât se poate e specială. Actrița din serialul Adela are 32 de ani și o viață extrem de frumoasă, bucurându-se de celebritate încă de tânără. Ea și-a surprins admiratorii cu o apariție specială, într-o rochie ce îi complimentează silueta.

Rolurile ei i-au pus în evidență calitățile feminine, dar și talentul incontestabil. Oana Moșneagu a cucerit fanii de pretutindeni prin frumusețea ei răvășitoare, iar apariția sa pe rețelele de socializare îi ține în priză de fiecare dată.

Actrița a recunoscut că deseori este văzută ca personajul său Andreea, o tânără doritoare de atenție, cu un stil vestimentar aparte, care nu îi place destul de mult, dar pe care și-l asumă în calitate de actriță.

Ei bine, ultima fotografie postată face referire chiar la un astfel de episod, în care Oana Moșneagu este îmbrăcată în hainele care completează mai degrabă personalitatea Andreei, decât pe a sa, dar cu toate acestea îi vine foarte bine.

Oana Moșneagu a bifat o apariție răvășitoare într-o rochie animal print, decoltată și cu despicătură adâncă pe picior

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Oana Moșneagu și-a creat rapid o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și putere rolurilor interpretate.

Cariera actriței este abia la început, dar în plină creștere.

Foarte activă pe rețelele de socializare, Oana Moșneagu își ține la curent fanii cu toate activitățile sale, iar marți a ținut să arate fanilor că se află la filmări și poartă o rochie specială, din garderoba Andreei, dar care îi vine foarte bine și îi pune în evidență silueta. "Bună ziua din veșnicul ținut al animal print-ului", a scris actrița.

Citește și: Actrița Oana Moșneagu și actorul Vlad Gherman nu mai locuiesc singuri! Cine este noul membru din apartamentul celor doi: „Despre domnița asta era vorba”

Frumusețea ei naturală și ieșită din tipare i-a oferit actriței oportunitatea de a activa în domeniul modelingului, fiind imaginea multor branduri cu ani în urmă.

Citește și: Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale

Actrița a postat nenumărate fotografii de la ședințele foto în care se poate observa conexiunea ei cu lumea modelingului, expresivitatea de care dă dovadă și modul în care acaparează orice privire, sunt doar câteva dintre calitățile actriței.

În articolul

Oana Moșneagu a bifat o apariție răvășitoare într-o rochie din garderoba personajului său, Andreea. Cât de bine arată actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 mai 2024. Racii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum arată locuinţa modulară de 33.900 de euro. Are dormitor la etaj, baie şi living
a1.ro
Erika Isac și Delia, colaborare controversată pe piesa "Abracadabra". Mesajul acid pentru hateri, ascuns în versuri
HelloTaste.ro
Plăcintă cu iaurt și urdă, îmbogățită cu stafide și aromată cu lămâie
Catine
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
useit.ro
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte viețuitoare ar muri
as.ro
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
MediCOOL
Cum te poate ajuta mersul pe jos să scapi de 12% din grăsimea corporală. Sfaturi eficiente pentru slăbit
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
DeParinti
Generația anxioasă: numărul copiilor care se simt triști este în creștere. Iată cum să contracarezi acest fenomen
MediCOOL
Băuturi pentru un somn mai odihnitor. Cum te pot face să adormi mai repede
HelloTaste
Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone
x