Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale

Publicat pe 26.05.2022 la 20:52 Actualizat pe 26.05.2022 la 21:02

Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale și de imagini s-au bucurat fanii de pretutindeni prin intermediul rețelelor de socializare.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au făcut mai mulți pași importanți în relația lor. Primul a fost când s-au mutat împreună, iar acum actorul a cunoscut familia iubitei sale. Vlad Gherman a fost împreună cu partenera sa la părinții ei acolo unde au petrecut clipe frumoase împreună.

Vlad Gherman a jucat șah și fotbal cu viitorul socru. Oana Moșneagu a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare

Dacă inițial s-au ascuns de ochii lumii, acum totul devine din ce în ce mai clar că au o relație foarte serioasă. Se afișează constant împreună, vorbesc deschis despre momente din intimitatea cuplului lor și au făcut cunoștință cu familiile lor.

Cei doi actori au considerat că este momentul potrivit de a face pasul următor și Vlad a fost introdus familiei actriței. Fanii s-au bucurat să îl vadă pe vLad alături de maam și tatăl actriței Oana Moșneagu.

Vlad Gherman s-a integrat foarte bine și s-a bucurat de un răstimp frumos alături de viitorul socru. Cei doi au jucat tabl și au mers la fotbal, în timp ce Oana și mama sa au vorbit deschis despre momentul special, potrivit SpyNews.

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu

Vlad Gherman și-a găsit liniștea în brațele colegei sale, Oana Moșneagu. Actrița cu 3 ani mai mare decât Vlad a ținut ascuns faptul că formează o relație cu actorul, însă pare că vestea nu i-a luat prin surprindere pe colegii de pe platoul de filmare. Fanii s-au gândit că echipa lor a aflat prima dată că cei doi formează un cuplu, mai ales că ar fi fost cam greu să tăinuiască dragostea pe care și-o poartă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au anunțat că formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi erau apropiați de ceva vreme, iar fanii i-au “suspectat” că ar putea fi într-o relație, însă din dorința de a face un anunț special, Vlad și Oana au așteptat momentul lansării piesei “Fără Tine”.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt doi actori excepționali, care și-au demonstrat talentul de-a lungul timpului în producții care au avut parte de recunoaștere la nivel național.

Ambii muncesc foarte mult și își dedică aproape tot timpul momentelor în fața camerei. Ei lucrează la mai multe proiecte comune și se bucură să împărtășească cu fanii lor clipele importante atât de pe plan profesional, cât și personal.

În articolul

Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x