Actrița Oana Moșneagu și actorul Vlad Gherman nu mai locuiesc singuri! Cine este noul membru din apartamentul celor doi: „Despre domnița asta era vorba”

Publicat pe 27.05.2022 la 14:35 Actualizat pe 27.05.2022 la 14:43

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dat o veste care i-a surprins pe fani, cei doi nu mai locuiesc singuri și se bucură de compania unui nou membru, care le face viața mai frumoasă. Admiratorii s-au bucurat de imagini pe rețelele de socializare.

Cei doi actori cunoscuți din producțiile de succes ale Antenei 1 se bucură de prezența unui membru foarte special! Cei doi au de acum încolo grijă de o pisică, noul lor animăluț de companie și au decis să anunțe vestea prin intermediul rețelelor de socializare.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt părinții unei pisicuțe superbe

Vlad Gherman a fost cel care, după o zi de muncă pe platourile de filmare, a anunțat fanii din mediul online că se bucură extrem de tare să aibă un nou membru în apartamentul lor, o pisicuță superbă, care are doar câteva luni. Cei doi au o nouă responsabilitate acum, grija față de mica pufoșenie, care este plină de energie și îi bucură în fiecare secundă.

„Ați văzut ceva pe lângă cutie?”, a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare. "Despre domnița asta este vorba", a scris Oana Moșneagu și a pus o poză cu drăgălășenia.

Oana Moșneagu a făcut publice videoclipuri cu blănoasa, care la un moment dat s-a ascuns prin casă și fiind atât de mică era de negăsit. Spre surprindere ei, acesta se ascundea printre cărți și nu dădea niciun semn.

Citește și: Oana Moșneagu, mesaj emoționant către comunitatea sa: “Tu unde ai vrea să fii?”. Actrița a atras atenția cu ceea ce a scris

Cei doi au decis să adopte un animăluț de companie, care să le anime viața de cuplu și să îi responsabilizeze. Cei doi au demonstrat încă o dată că sunt deschiși schimbărilor și, mai mult decât atât, iubesc foarte mult animăluțele și vor să acorde o șansă la o viață mai bună micilor blănoși.

Citește și: Vlad Gherman a făcut un pas important în relația cu actrița Oana Moșneagu. Actorul a mers în vizită la părinții iubitei sale

Vlad Gherman a anunțat că urmează un vlog în care va povesti pe larg despre micuța pisică și le va arăta fanilor tot mai multe imagini.

În articolul

Actrița Oana Moșneagu și actorul Vlad Gherman nu mai locuiesc singuri! Cine este noul membru din apartamentul celor doi: „Despre domnița asta era vorba”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x