Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

Publicat pe 08.02.2024 la 11:00 Actualizat pe 08.02.2024 la 11:08

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete.

Özge Gürel poartă părul lung, desprins și își ține mâna stângă spre ureche

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online

Instagram

Özge Gürel este într-adevăr una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. S-a făcut remarcată în seriale difuzate pe micile ecrane, dar și în mediul online are la fel de multă vizibilitate. Recent a încăcat noi imagini pe pagina sa personală și a reușit încă o dată să atragă atenția.

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online

Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți negri, un hanorac simplu și s-a lăsat pozată în propria casă. Ca ținuta să fie și mai lejeră, vedeta nu s-a jenat să apară pe rețelele sociale doar în șosete. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faimosul cuplu Serkan Çayoğlu și Özge Gürel au surprins pe toți cu anunțul logodnei, dar și cel al nunții. Cei doi și-au încununat o relație de 7 ani și au droit să facă totul ca la carte. Acest eveniment nu a schimbat cu nimic situația dintre cei doi, ba mai mult, le-a întărit sentimentele care i-au adus împreună încă de la început. Ceremonia a fost una intimă, cu prietenii apropiați și familia alături. Actorul a purtat un costum alb și o cămașă roz pal, iar partenera sa a optat pentru o rochie albă de mireasă, clasică.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia

Serkan Çayoğlu a fost cel care a distribuit primele fotografii pe profilul său de Instagram și toată lumea a ținut să-i aprecieze postările. Özge Gürel este cea care a început un nou proiect profesional, Sipahi. A vorbit despre personajul său în cel mai recent interviu.

“Ca Özge sunt o persoană căreia îi place să împingă limitele și am suișuri și coborâșuri. Cred că îmi este mult mai ușor să empatizez cu toată lumea care înțelege acest personaj.”, a dezvăluit vedeta. Împarte platourile de filmare cu Kaan Yıldırım.

Cum se simte Özge Gürel ca protagonistă în serialul Sipahi

Faimoasa actriță Özge Gürel a revenit în atenția fanilor cu un rol în serialul Sipahi. Joacă alături de Kaan Yıldırım și a fost așteptată cu sufletul la gură de fani. A dezvăluit că personajul îi aduce nenumărate provocări pe care nu le-a mai întâlnit până în prezent. Dacă până acum a fost văzută pe micile ecrane doar în roluri romantice, de data aceasta telespectatori au avut parte de o surpriză la vederea sa.

Citește și: Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane

“Sunt foarte fericită, sunt extrem de fericită că sunt în acest proiect. Merge totul foarte bine și reacțiile pe care le-am primit sunt foarte bune.”, a declarat vedeta. Aceasta a oferit și câteva detalii despre partenerul său de platou, Kaan Yıldırım.

“Este un partener foarte confortabil cu care să joc. Sunt foarte confortabilă să joc cu Kaan.”, a mai spus vedeta. Pe plan personal, fanii se așteaptă ca Özge Gürel și Serkan Çayoğlu să devină părinți în curând. Cu toate acestea, în prezent îndrăgostiții își concentrează atenția asupra carierei.

“Nu este vorba despre copii, acum lucrăm.”, a transmis actrița. S-a născut pe 5 februarie 1987 și a studiat actoria, iar ulterior și-a demonstrat talentul în cele mai urmărite seriale.

În articolul

Özge Gürel a revenit în atenția fanilor din mediul online. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și s-a lăsat fotografiată în șosete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x