Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane

Publicat pe 06.02.2023 la 10:09 Actualizat pe 06.02.2023 la 10:36

Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane.

Özge Gürel poartă părul lung desprins și un machiaj natural

Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane

Instagram

Özge Gürel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A rămas în atenția fanilor de-a lungul timpului, atât cu rolurile sale din producții turcești de succes, cât și grație vieții personale pe care nu a încercat niciodată să o ascundă.

Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele mai dragi persoane

A împlinit 36 de ani pe 5 februarie și a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online câteva momente speciale. Într-un interviu, Özge Gürel a vorbit și despre căsnicia cu Serkan Çayoğlu ce a avut loc în vara anului 2022. Cei doi și-au unit destinele în luna iulie în Italia și de atunci cuplul a oferit informații despre noua viață pe care o trăiesc împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am crescut împreună și continuăm să creștem. Descoperim totul, mergem pe drumuri minunate. Dragostea nu te pregătește pentru cele mai frumoase lucruri, te face să visezi pe canapea. Câteodată te face să fii nervos, câteodată să râzi. Îl iubesc foarte mult pe Serkan. Simt dragoste, compasiune, speranță.”, a declarat vedeta din Turcia. După o relație de 7 ani, cei doi au decis să meargă împreună spre altar.

Citește și: Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman în Mr. Wrong, bifează o apariție specială pe rețelele de socializare. Cum s-a fotografiat

“Așa cum ne amintim de nuntă, a fost foarte frumos. Nu știu dacă este vreun secret pentru relațiile fericite. Trebuie să te cunoști pe tine mai întâi. Noi ne descoperim. Uneori sunt nervoasă, dar pun totul pe seama faptului că sunt îndrăgostită. Ne deschidem anumite spații pe care le dorim și închidem altele.”, a spus. În ceea ce privește viața profesională, Özge Gürel a apărut pentru ultima oară în cel mai recent proiect al său. Serialul “Sipahi” a reușit să-i țină pe fani cu sufletul la gură timp de 8 episoade. Se pare totuși că personajul pe care aceasta l-a interpretat nu a fost agreat de către fani. A fost pentru prima oară când a jucat un personaj într-o serie de acțiune.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au vorbit despre căsnicie la scurtă vreme după marele eveniment

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din Turcia, fiind printre preferații fanilor. Cei doi au ținut să lase mai multe detalii legate de relația lor după căsătorie.

“Aceste câteva cuvinte nu sunt pentru mine. Nici pentru Serkan, dar pot să descriu ceea ce simt când sunt cu el, ce-am simțit la nuntă. Să fiu cu Serkan este ca atunci când mă plimb pe un drum care duce la o plajă exotică într-o după-amiază. Soarele nu a răsărit încă, bate puțin vântul și este o bucurie pe care nu pot s-o explic. Inima mea este liniștită când sunt cu el. Cred că ăsta este adevărul.”, a transmis actrița.

Citește și: Özge Gürel începe anul cu fotografii de pe platourile de filmare. Vedeta a inceput noi proiecte profesionale

De cealaltă parte, Serkan Çayoğlu a ținut și el să-și spună părerea în legătură cu sentimentele pe care le are pentru partenera sa.

“Nu poate să doarmă noaptea, se trezește nefericită ca un copil pentru că seara se uită la filme de groază pe jumătate ascunsă sub pernă. Apoi aprinde toate luminile în casă fiindcă îi este frică. Nu-i place rutina, se plictisește repede și face planuri, este complet opusă față de mine. Când o privești după prima înghițitură de cafea și ce energie are, nu poți ține pasul.”, a spus și actorul.

În articolul

Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x