Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia

Publicat pe 14.02.2023 la 11:20 Actualizat pe 14.02.2023 la 12:06

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia.

Tot mai multe celebrități s-au mobilizat încă din prima zi a cutremurelor din Turcia pentru a oferi o mână de ajutor celor afectați. Campaniile de strângere a fondurilor au început să apară tot mai des în mediul online, iar lumea caută sprijin cu orice modalitate.

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online

Fanii actorilor Özge Gürel și Serkan Çayoğlu continuă să distribuie pe pagina de Twitter anunțurile celor doi. Donațiile se pot efectua în cadrul Ahbap Association, iar mesajul transmis de cei doi este unul cât se poate de serios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Așteptăm suportul și ajutorul vostru. Ca cei ce îi îndrăgiți pe Özge Gürel și Serkan Çayoğlu așteptăm suport pentru campaniile deschise, în condițiile în care orice poate ajuta victimele în acest proces dificil. Vă îmbrățișez pe toți.”, a scris actrița. La rândul său, partenerul său le-a mulțumit tuturor celor care au ținut să se implice până acum.

Citește și: Özge Gürel și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de cele mai dragi persoane

“Sunteți minunați! Sunt mândru că pot să formez o familie mare cu voi.”, a scris actorul. Mesajele au fost distribuite în engleză, spaniolă și italiană, alte limbi în afară Turciei care sunt folosite precvent în mediul online. Grupurile de fani care organizarea întotdeauna srângeri de fonduri în numele actorilor, de data aceasta s-au grăbit să ajute victimele. Sunt momente în care solidaritatea trebuie să primeze, atât în Turcia cât și în afara sa.

“Așteptăm cu nerăbdare suportul vostru! Cele mai urgente nevoie la momentul ăsta sunt cele legate de adăpost, corturi și toalete mobile. Vă rog să contactați în privat sau companiile care pot ajuta. Am distribuit și conturile unde puteți oferi și ajutor financiar.”, a scris Serkan Çayoğlu pe pagina sa. Cu peste 4 milioane de fani pe Instagram, se numără printre cele mai influente persoane din Turcia. Cele mai faimoase nume s-au adunat pentru a le ajuta pe victimele afectate de cutremure. Printre acestea s-a numărat și Dilan Cicek Deniz care a sortat haine alături de voluntari.

Celebritățile dau dovadă de solidaritate în urma cutremurelor din Turcia

Printre actorii și actrițele care s-au implicat activ încă din primele zile după cutremurele din Turcia s-a numărat și Vahide Percin. Aceasta a îmbrăcat haine lejere și a oferit orice ajutor necesar. Yasemin Allen, cea care și-a sacrificat viața și cariera pentru a oferi materiale necesare tuturor celor în nevoie a fost văzută cărând plase pline cu truse de prim-ajutor.

Citește și: Özge Gürel apare pe coperta unei reviste celebre. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o locație de vis

O altă actriță extrem de apreciată pentru tot suportul oferit este Hafsanur Sancaktutan. Aceasta a fost fotografiată încercând să se implice în tot ceea ce este nevoie. Serkan Cayoglu a stat încă din prima zi printre voluntari și a sortat materialele de prim-ajutor față de cele perisabile. Dilan Cicek Deniz a sortat hainele alături de alți voluntari.

Burak Deniz și Hande Erçel și-au anunțat ajutorul într-un videoclip postat pe paginele de socializare. Aceștia au specificat faptul că în municipalitatea Șișli este nevoie de scaun, farfurii, căni și alte obiecte de trebuință în aceste zile. Născut în Germania, Serkan Cayoglu a făcut un apel și către fani din țara sa natală.

În articolul

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au reușit să-și emoționeze fanii în urma campaniei pe care au lansat-o în mediul online. Cei doi se implică în ajutorarea victimelor afectate de cutremurele din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x