Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat

Publicat pe 06.08.2023 la 21:48 Actualizat pe 06.08.2023 la 20:33

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat.

Özge Özpirinççi poartă o geacă de piele și stă lângă Burak Yamanturk

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu

Happy Channel

Özge Özpirinççi și-a sărbătorit ziua de naștere și a decis să facă acest lucru alături de cele maid ragi persoane din viața sa. De asemenea, a purtat o ținută aparte ce i-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat.

Özge Özpirinççi strălucește la propriu chiar de ziua sa de naștere

Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a sărbătorit cea de-a 37 zi de naștere printre prieteni. . Kıvanç Tatlıtuğ , Birkan Sokullu , Berrak Tüzünataç și Serkan Keskin. Özge Özpirinççi s-a căsătorit cu Burak Yamantürk pe 18 septembrie 2021 și au împreună o fetiță pe care au botezat-o Mercan. După ce au devenit părinți prima oară, au rămas multă vreme în atenție presei, dar și a fanilor. Recent, vedeta s-a lăsat fotografiat la propria petrecere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a ales o ținută simplă, dar de efect. S-a îmbrăcat în blugi, într-un top strălucitor scurt și cu o geacă roz. Abdomenul i-a fost lăsat la vedere și toată lumea a putut să vadă cât de mult s-a schimbat după ce a devenit mămică. Vedeta s-a lăsat văzut într-o ipostază romantică alături de partenerul său, Burak Yamantürk. Fotografiile din cadrul petrecerii au apărut imediat în mediul online. Printre numele care au uitat s-au numărat Çağla Şıkel și partenerul său, Nail Gönenli ( de profesie avocat). Cei doi au pozat în cuplul fericit în fața camerelor.

Citește și: Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor

Özge Özpirinççi a reușit să ajungă pe paginile primelor publicații după ce a dovedit că nu este îngrijorată de problema trecerii timpului. Vedeta și-a lăsat părul alb și a creat o întreagă discuție în mediul online.

“Asta este starea mea naturală, n-o să-mi vopsesc părul.”, a mai spus actrița. S-a arătat întotdeauna adepta lucrurilor spuse pe nume și nu s-a ferit niciodată să ia atitudine atunci când a simțit că este nevoie.

Berrak Tüzünataç și Birkan Sokullu s-au aflat la aceeași petrecere

S-au despărțit după trei ani de relație în 2018, însă au ajuns în cadrul aceleiași petreceri pentru a-i fi alături faimoasei Özge Özpirinçci. Birkan Sokullu a venit însoțit alături de partenera sa, Eda Gürkaynak. Petrecerea a ținut până în zori și a reușit să aibă efectul dorit. Vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” a purtat un machiaj glamour. A optat pentru culoarea albastru azul în zona ochilor, dar și un top scurt cu aplicații strălucitoare.

Citește și: Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai apreciate dintre acestea au fost alături de fiica sa Mercan. Chiar dacă l-a început a ținut să o țină departe de ochii presei, în cele din urmă primele imagini au apărut pe contul său personal de socializare.

Özge Özpirinçci a jucat în producții celebre precum Aci Tatli Eksi, Kadin, Ask Yeniden, Karisik Kaset, Aramizda Kalsin, Al Yazmalim, Anadolu kartallari, Veda – Atatürk, Melekler korusun, Kavak Yelleri și altele. Fanii au apreciat-o întotdeauna pentru originalitate, fiind printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Odată cu dezastrul din Turcia, a reușit să fie vocea poporului care nu a mai avut cum să-și exprime nedreptatea.

În articolul

Özge Özpirinççi „strălucește” la propriu. Vedeta a îmbrăcat un top minuscul și a ținut să-și lase la vedere abdomenul de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x