Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

Publicat pe 10.01.2023 la 10:44 Actualizat pe 10.01.2023 la 11:23

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk stau unul lângă celălalt și sunt îmbrăcați în negru

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan

Profimedia Images

Deși până acum vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” a ținut să ascundă chipul fiicei sale, a venit momentul ca vedeta să posteze o fotografie de familie pe contul personal de Instagram. Micuța Mercan a împlinit recent 1 an, iar părinții săi celebri au decis să petreacă momente emoționante împreună.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan

Dacă Özge Özpirinççi Burak Yamantürk sunt doi actori extrem de îndrăgiți în Turcia, fiica lor nu a fost până acum văzută de publicul din mediul online. Îndrăgostiții au decis ca pentru o perioadă, micuța Mercan să rămână departe de luminile reflectoarelor. Protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a anunțat fanii că este însărcinată în 2021, iar fotografiile cu burtica de gravidă au fost postate rapid pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce Mercan a venit pe lume, vedeta a ținut să o arate pe micuță în ipostaze emoționante alături de partenerul său, însă niciodată nu i-a lăsat la vedere chipul. Acum a venit momentul ca cei peste 3 milioane de internauți să se bucure de cea surprinzătoare fotografie de familie. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de cei care o îndrăgesc pe Özge Özpirinççi.

Citește și: Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect. Imaginea postată în mediul online a reușit să emoțineze fanii

“Sunt în fiecare aventură cu tine”, a scris protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” în dreptul descrierii. Printre vedetele care s-au grăbit să aprecieze fotografia s-a numărat și Seray Kaya, colega de platou a vedetei.

“Mercan, ești foarte frumoasă”, “Domnișoara Mercan, te putem cunoaște?”, “Frumoasa Merco”, au fost doar câteva dintre comentariile postate. Özge Özpirinççi a îmbrăcat o geacă de culoare galbenă și același fes cu fiica sa Mercan. Cei trei zâmbesc și stau pe zăpadă într-o ipostază de familie. Prima fotografie a anului vine din partea vedetei de origine turcă și a reușit fără doar și poate să-i surprindă pe fani.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk au decis să-și unească destinele în 2021, înainte ca fetița lor Mercan să se nască. Cei doi formează fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Cu fiecare apariție, reușesc de fiecare dată să rămână la fel de pasionali.

Dacă pe plan personal lucrurile par să meargă cum nu se poate mai bine în viața faimoasei, numele său nu a mai fost asociat niciunui proiect profesional. De când a devenit mămică pentru prima oară, aceasta a decis să-și dedice tot timpul creșterii fiicei sale. Cu toate acestea, oportunitatea de a juca în seria “Aile” i-ar fi fost adusă la cunoștință vedetei. În cele din urmă, locul său în cadrul proiectului a fost ocupat de către actrița Serenay Sarıkaya.

Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Tatar Ramazan”. Cei doi au transformat o prietenie frumoasă într-o relație de lungă durată ce a culminat cu o căsnicie și nașterea unui copil. Acum cei trei formează o familie fericită, iar imaginile postate pe internet sunt într-adevăr revelatoare. Nu este de mirare că vedeta este îndrăgită de toată lumea.

În articolul

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk apar într-o fotografie de familie alături de fiica Mercan. Actrița i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x