Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor

Publicat pe 20.02.2023 la 15:19 Actualizat pe 20.02.2023 la 15:52

Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor.

Özge Özpirinççi poartă o pereche de pantaloni lungi și o bluză albastră cu dungi negre

Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online

Happy Channel

Özge Özpirinçci a jucat rolul de protagonistă în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”. A reușit să facă o figură frumoasă și a rămas în atenția publicului atât cu planurile sale profesionale cât și personale. S-a căsătorit, a devenit mămică pentru prima oară și a continuat să fie alături de cei care au avut întotdeauna nevoie de un sprijin.

Özge Özpirinçci lansează un mesaj important în mediul online

Vedeta s-a alăturat colegilor săi care au ținut să dea o mână de ajutor oamenilor afectați de cutremure. De altfel, a fost văzută de către jurnaliști în timp ce ieșea din spital. Aceștia i-au transmis sănătate, însă Özge Özpirinçci a mărturisit că este doar în trecere, pentru a-și procura vitamine. Pe Instagram, alături de Hande Ercel și alte câteva actrițe din industrie, a lăsat un mesaj pentru cei care vor să doneze bani sau obiecte în Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Oamenii noștri au fost mutați în case create în zonele afectate. Puteți accesa saglik@ahbap.org pentru a sprijini sănătatea. Puteți scrie nevoile voastre și orice altceva doriți.”, a transmis vedeta. Nu este pentru prima oară când se implică în genul acesta de manifestații, mai ales atunci când vine vorba despre empatie. Cu peste 3 milioane de fani pe contul său, vedeta a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe, atât din viața reală cât și din cea profesională.

Citește și: Burak Yamantürk apare alături de o altă femeie pe rețelele sociale. Cine este persoana care îl face să zâmbească pe soțul faimaosei Özge Özpirinççi

Ultima postare este una de familie, asta pentru că Özge Özpirinçci apare alături de fiica Mercan și soțul său, actor la fel de celebru. Cei doi îndrăgostiți și-au sărbătorit recent aniversarea cu o postare romantică pe aceeași rețea de socializare. În decembrie 2022, au devenit părinți pentru prima oară. De atunci, actrița nu a mai călcat pe platourile de filmare, însă a menționat că cu fiecare rol se eliberează de orice prejudecată.

Özge Özpirinçci a răspuns întrebărilor lui Meriç Aral și ale lui Efe Tunçer, în cel mai recent interviu

Protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” a fost invitat special în cadrul emisiunii “Terrace noir” prezentată de Meriç Aral și Efe Tunçer. Aceasta a răspuns tuturor curiozităților și s-a lăsat dezgolită de screte în ceea ce privește viața sa profesională.

Citește și: Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect. Imaginea postată în mediul online a reușit să emoțineze fanii

“Rolurile pe care le interpretez mă eliberează. Întâlnesc de fiecare dată emoții pe care nu le-am mai întâlnit, situații în care nu aș intra niciodată în realitate și reacții diferite. Apoi, când adopt o altfel de atitudine în fața camerei și dau tot ce-am mai bun din mine, mă simt liberă. Pot să dau o reacție personajului meu pe care altfel în realitate n-aș putea să o am. De exemplu, te enervezi pe cineva în trafic și îți dorești să te dai jos la el cu o bâtă. Bineînțeles, nu poți să ai reacția asta în realitate, dar o poți avea atunci când joci.”, a declarat actrița.

Özge Özpirinçci spune că nu se simte rușinată de niciun moment în particular, mai ales că își trăiește viața la putere maximă, exact așa cum își dorește.

“Nu știu, sentimentul de rușine este ceva total necunoscut. Nu mă simt rușinată. Câteodată merge atât de departe încât neg.”, a specificat vedeta.

În articolul

Özge Özpirinççi lansează un mesaj important în mediul online. Vedeta se alătură colegilor săi în cadrul unui ONG specializat în ajutorarea răniților în urma dezastrelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x