Povestea de iubire dintre Lucero și Mijares s-a stins în urmă cu 13 ani. Care a fost motivul și care este dinamica relației lor în prezent

Publicat pe 06.03.2024 la 11:56 Actualizat pe 06.03.2024 la 12:26

Lucero și Mijares și-au surprins fanii în 2011 atunci când au anunțat că se despart după 14 ani de relație. Cei doi au rămas prieteni și în prezent își continuă împreună proiectele profesionale și personale.

artiști pe scenă zâmbesc

Lucero și Mijares au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz

Getty Images

Lucero și Mijares și-au surprins fanii în urmă cu 13 ani atunci când au anunțat că nu mai formează un cuplu și divorțează. Mesajul a fost transmis pe una dintre platformele de socializare. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, însă au rămas parteneri în cadrul proiectelor profesionale.

Lucero și Mijares și-au surprins fanii în 2011 atunci când au anunțat că se despart după 14 ani de relație

Cuvintele pe care le-au transmis în fața fanilor au fost de-a dreptul emoționante, fiind scrise pe 4 martie 2011 chiar de către Lucero.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este finalul unei istorii pe care voi ați văzut-o crescând. Ce am reușit să facem: doi copii minunați și o listă de lucruri profesionale pe care le vom continua împreună. Despărțirea a avut loc de ceva timp, însă am decis să vă spunem acum pentru că am vrut ca cei doi să aibă timp să proceseze.”, a spus aceasta. Cu toate că nu au oferit detalii legate de separare, au punctat faptul că este de fapt “începutul unei prietenii ce va dura toată viața”. Mesajul pe care cei doi au ținut să-l transmită în mediul online a venit la scurtă vreme după ce în presă a apărut zvonul legat de o nouă relație a faimoasei Lucero.

Citește și: Lucero a dezvăluit dacă se va întoarce pe platourile de filmare sau va rămâne pe scenă ca interpretă

Una dintre publicațiile celebre în Mexic a distribuit în februarie 2011 câteva imagini în care artista apărea în vacanță alături de copii. De asemenea, se putea observa un bărbat care îi însoțea. S-a spus atunci câ este vorba despre Michel Kuri. În luna martie a aceluiași an, un jurnalist celebru în țara natală a celor doi artiști a punctat că cei care i-au fost alături lui Lucero în călătorie au fost nașii de botez a fiicei sale. Lucero a vorbit despre idila alături de Michel Kuri ce a început în 2012.

Care a fost motivul divorțului dintre Lucero și Mijares

A fost în decembrie 2020 când artistul a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la separare. Se pare că programele profesionale încărcate pe care le aveau amândoi nu au mai reușit să coincidă cu ceea ce și-ar fi dorit, de fapt, pe plan personal.

Citește și: Totul despre telenovela “Stăpâna” cu Gabriela Spanic. Detalii despre îndrăgita producție

“Cred că suntem foarte norocoși, foarte fericiți că putem să avem această relație frumoasă pentru noi și pentru copiii noștri. Cred că suntem persoane inteligente, capabile, ce am decis să fim soț și soție, dar care putem să continuăm a fi prieteni și nu există certuri, nici drame, nici nimic din zona asta.”, a spus în același interviu. Lucero este una dintre cele mai apreciate artiste din Mexic. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram.

În luna februarie, Lucerito a împlinit vârsta de 19 ani și părinții săi celebri au decis să-i serbeze ziua împreună, într-un mod cu totul emoționant. O artistă în adevăratul sens al cuvântului, a reușit să fie îndrăgită de publicul din țara natală și nu numai. Actriță de teatru și telenovele, s-a făcut remarcată cu fiecare ocazii în proiecte importante de succes. Are peste 500 de mii de fani pe pagina personală de instagram.

În articolul

Povestea de iubire dintre Lucero și Mijares s-a stins în urmă cu 13 ani. Care a fost motivul și care este dinamica relației lor în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x