Totul despre telenovela “Stăpâna” cu Gabriela Spanic. Detalii despre îndrăgita producție

Publicat pe 30.11.2022 la 14:44 Actualizat pe 30.11.2022 la 15:20

Află totul despre telenovela "Stăpâna" cu Gabriela Spanic. Detalii despre îndrăgita producție, actori și personaje.

Lucero și Fernando Colunga se sărută

Totul despre telenovela “Stăpâna”

Happy Channel

“Stăpâna” este una dintre cele mai îndrăgite producții din Mexic ce îi are ca protagoniști pe Lucero și Fernando Colunga. Primul episod a văzut lumina zilei în data de 19 aprilie 2010, iar ultima difuzare a avut loc pe 7 noiembrie, în același an. A fost nominalizată și a primit mai multe premii în cadrul celor mai importante festivități de gen.

Totul despre telenovela “Stăpâna” cu Gabriela Spanic

Soy tu dueña sau “Stăpâna” este un remake al telenovelei realizate în 1995 de către Florinda Meza. De data aceasta, produsă de către Nicandro Diaz cu Lucero, Fernando Colunga și Gabriela Spanic în roluri principale. Din distribuție mai fac parte și David Zepeda, Silvia Pinal, Sergio Goyri, Jaqueline Andere, Ana Martin, Eduardo Capetillo, Eric del Castillo, Marisol Santacruz și mulți alții.

Urmărește "Stăpâna", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

Are un total de 150 de episoade și limba de difuzare este spaniola. Un episod are 60 de minute, fiind una dintre cele mai bune drame de acest gen. Melodia de pe coloana sonoră este interpretată de Lucero și se numește “ Soy tu dueña”.

Valentina Villalba Rangel este o femeie de afaceri ce primește o avere considerabilă în urma morții părinților săi. Pare că trăiește o viață perfectă, atât pe plan personal cât și profesional. Este logodită cu Alonso Peñalvert și trăiește în aceeași casă cu mătușa și verișoara sa. Ivana Dorantes Rangel ( Gabriela Spanic) și Alonso vor să o înșele pe naiva Valentina și de acolo încep provocările din fiecare episod. Dacă nu era de ajuns, Ivana are un alt iubit care este căsătorit, deși îi promite un viitor strălucit partenerului verișoarei sale. După o perioadă de tragedii, Valentina ajunge să fie antagonista serialului, însă cu ajutorul celor din jur reușește să-și regăsească drumul în viață.

Scenariul a fost creat de Inés Rodena, cunoscută și pentru alte producții de succes precum “Uzurpatoarea”, “Marimar”, “Maria Mercedes” sau “Sărmana Maria”.

Care sunt actorii ce joacă în telenovela “Stăpâna”

Lucero este o cântăreață cunoscută în Mexic și în lumea întreagă datorită prestației sale pe micul ecran, dar și pe scenă. Născută pe 29 august 1969, a câștigat de-a lungul carierei sale mai multe premii importante. A cântat în spaniolă, engleză și portugheză și i-a încântat pe fani cu fiecare ocazie. Are doi copii și a fost căsătorită cu Manuel Mijares din 1997 până în 2011.

Fernando Colunga este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Mexic, fiind protagonist în telenovele precum “Maria la del Barrio”, „Usurpatoarea” și “Amor real”. Născut pe 3 martie 1966 a încetat pentru o perioadă să mai apară în fața camerelor, însă în prezent a declarat că este gata să demonstreze că talentul său nu are limite.

Gabriela Spanic nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă este de menționat faptul că are o soră geamănă, Daniela. De asemenea, este mămica unui băiețel și a fost căsătorit cu Miguel de Leon între 1997 și 2003. În prezent își menține aparițiile în mediul online datorită contului său personal de Instagram, acolo unde are peste 2 milioane de fani din întreaga lume.

În articolul

Totul despre telenovela “Stăpâna” cu Gabriela Spanic. Detalii despre îndrăgita producție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x