RBD și-a încântat fanii cu ultima reprezentație în Monterrey. Urmează ultimele 3 concerte din cadrul turneului Soy Rebelde Tour

Publicat pe 13.12.2023 la 14:42 Actualizat pe 13.12.2023 la 15:18

Turneul RBD se apropie de final și artiștii au susținut ultimul concert în Monterrey pe 12 decembrie. Au mai rămas doar trei reprezentații din ceea ce a însemnat această călătorie magică în trecut.

artiști pe scenă stau unul lângă celălalt și dansează

RBD a susținut ultimul concert în Monterrey

Profimedia Images

Ca de fiecare dată, artiștii RBD au susținut un concert extraordinar în Monterrey. Turneul Soy Rebelde se apropie de final și au mai rămas doar trei repezentații.

RBD și-a încântat fanii cu ultima reprezentație în Monterrey

A venit momentul ca fanii telenovelei Rebelde și a formației RBD să spună adio artiștilor cu ultima reprezentație din Monterrey. De-a lungul timpului, cei care i-au îndrăgit pe artiști i-au susținut din toate colțurile lumii. După 15 ani de absență, RBD a revenit pe Estadio Mobil Super la fel de plini de emoții. Soy Rebelde Tour a însemnat momentul de ADIO atât pentru fani cât și pentru membrii formației.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu inimile pline și zâmbete pe față, așa au apărut atât artiștii cât și fanii în cadrul unuia dintre cele mai așteptate concerte. Monterrey a fost începutul telenovelei Rebelde, acolo unde s-au filmat cele mai multe scene, așa cum a specificat însuși Christian Chavez.

Citește și: Maite Perroni, Anahí și Dulce María au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite. Gestul pe care l-a făcut fiecare pentru partener

Anahi, Christian, Dulce, Christopher și Maite au ținut să adreseze cuvinte emoționante cel care au participat și i-au susținut încă de la îmceputurile carierei.

“Acest oraș este important, aici am înregistrat primele scene din telenovelă, aici am început. Este o scenă plină de sentimente, dar încerc să mă concentrez pe faptul că trebuie să ofer un concert mare și apoi o să mă gândesc la altele.”, a declarat Christian Chavez. Nu au lipsit ținutele în stilul Elite Way School, cei mai mulți exprimându-și astfel sprijinul necondiționat în ultima întâlnire cu RBD din Monterrey. Nu au lipsit fotografiile din mediul online, cele pe care artiștii le publică de fiecare dată după finalizarea concertelor.

RBD va documenta ultimul concert pe Stadionul Azteca

Artiștii vor încheia turneul Soy Rebelde cu un concert spectaculos pe Stadionul Azteca. Acesta va fi documentat și înregistrat, ulterior fiind transmis pe una dintre platformele de streaming. Anahí, Christian Chávez, Christopher Uckermann, Dulce María și Maite Perroni vor oferi două concerte pe stadionul Foro Sol și la câteva zile după totul se va încheia cu ultima reprezentație pe 21 decembrie.

Citește și: Alfonso Herrera evită să vorbească despre succesul artiștilor RBD. Cum le-a răspuns actorul jurnaliștilor la întrebările legate de foștii colegi

Pentru cei care s-au întrebat dacă merită să-și achiziționeze bilete în cadrul ultimului concert, ei bine se pare că artiștii vor avea surprize neașteptate pentru fani. De asemenea, vor exista invitați speciali care îi vor însoți pe scenă, arată milenio.com.

Cea mai recentă fotografie pe care a publicat-o Christian Chavez pe pagina personală de instagram este alături de colega și prietena Maite Perroni. Acesta are peste 4 milioane de fani și peste 500 de imagini și filmulețe postate până în prezent. De asemenea, Anahi și Dulce Maria au ținut să-și aducă și copiii în cadrul celor mai multe dintre concerte. Ba mai mult, micuții au urcat pe scenele importante alături de mamele lor celebre. Dat fiind faptul că turneul se apropie de final, multă lume se întreabă acum dacă Alfonso Herrera va lua parte în cadrul ultimul concert.

Se pare că actorul a ținut să răspundă într-o manieră ironică, ba chiar a menționat că va ajunge pe stadionul Azteca, însă pentru o competiție sportivă. Christian Chavez a punctat că nu-și mai dorește să răspundă întrebărilor legate de fostul său coleg.

În articolul

RBD și-a încântat fanii cu ultima reprezentație în Monterrey. Urmează ultimele 3 concerte din cadrul turneului Soy Rebelde Tour

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x