Maite Perroni, Anahí și Dulce María au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite. Gestul pe care l-a făcut fiecare pentru partener

Publicat pe 12.12.2023 la 21:19 Actualizat pe 12.12.2023 la 20:08

Maite Perroni, Anahí și Dulce María sunt cele trei artiste RBD care au reușit să cucerească o lume întreagă. Cu toate acestea, inimile le-au fost furate de partenerii cu care au ales să se căsătorească.

Dulce Maria, Maite Perroni și Anahi stau una lângă cealaltă

Maite Perroni, Anahí și Dulce María au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite

Getty Images

În cadrul turneului Soy Rebelde nimic nu este mai evident decât faptul că partenerii celor trei artiste sunt întotdeauna alături de ele și le sprijină atunci când au nevoie. Au demonstrat în repetate rânduri că sunt cei mai fideli cavaleri și nici de data aceasta nu au făcut excepție.

Maite Perroni, Anahí și Dulce Maria au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite

În timpul unui concert susținut în Fresno, California, cele trei cântărețe s-au apropiat de marginea scenei pentru a-și săruta soții. În cadrul piesei “Bésame sin miedo”, Maite Perroni, Anahí și Dulce Maria au ținut să le demonstreze tuturor că legăturile pe care le-au creat cu partenerii acum ceva timp, fiecare la momentul său, sunt astăzi mai puternice ca oricând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumosul și emoționantul gest a rămas importalizat pe rețelele sociale, și fanii l-au putut vedea pe producătorul Andrés Tóvar sărutând-o pe Maite Perroni, pe omul politic Manuel Velasco sărutând-o pe Anahí și pe fotograful Paco Álvarez sărutându-o pe Dulce María.

Citește și: Christopher Uckermann își promovează noul serial în plin turneu Soy Rebelde. Imaginile cu îndrăgitul artist RBD

“Ce frumos, sunteți cele mai frumoase perechi care există”, “Ce frumoși”, “De-ar fi toți soții așa”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate în mediul online la scurtă vreme de la publicarea videoclipului în care apar gesturile tandre. Mania RBD a ajuns și în Fresco. Cei cinci artiști și-au început show-ul coborând de pe o platformă și începând să cânte piesele lor cunoscute. Printre acestea s-au numărat ‘Salvame și Solo Quedate en Silencio’. De-a lungul concertului, aceștia și-au schimbat ținutele în repetate rânduri. Nu au uitat de piesa iconică Rebelde, moment în care au îmbrăcat uniforma specifică școlii Elite Way din telenovela Rebelde.

RBD au pornit în turneu încă din luna august și Anahí a fost cea care și-a lăsat copiii alături de partener pentru a-și putea îndeplini ultimul vis în calitate de artistă. Cu toate că cei mici și politicianul cunoscut au însoțit-o în anumite concerte, de cele mai multe ori micuții vedetei au fost nevoiți să rămână acasă pentru a-și îndeplini obligațiile școalre.

Soțul faimoasei Anahí a punctat că turneul RBD a fost complicat pentru cei doi copii

De-a lungul concertelor, interpreta personajului Mia Colucci din Rebelde a fost nevoită să se despartă de familia sa pentru a-și continua turneul. Cu toate că micuții au ținut să fie alături de mama lor în concerte, uneori au fost nevoiți să revină în Mexic pentru a-și îndeplinii activitățile școlare.

Citește și: Anahí se retrage din activitate după finalizarea turneului RBD. Ce se știe până în prezent

“Da, au fost ocazii, de exemplu în primul concert care a fost în El Paso, eu m-am întors a doua zi cu copiii în Mexic pentru că ei trebuiau să fie la ore în acea săptămână. Doamna mea a plecat la Houston cu colegii ei din grup pentru a-și îndeplini obligațiile în concert. Apoi a urmat New York și am prins-o la final de săptămână tot acolo.”, a spus Manuel Velasco. Acesta a punctat că deși copiii înțeleg munca pe care mama lor este nevoită să o îndeplinească, nu i-a împiedicat să o ceară atunci când nu era în preajmă.

“A fost greu pentru copii pentru că sunt copii. O văd pe zoom sau prin videocall și bineînțeles că le e dor de ea, dar înțeleg foarte bine.”, a spus acesta.

În articolul

Maite Perroni, Anahí și Dulce María au demonstrat în plin concert RBD că sunt îndrăgostite. Gestul pe care l-a făcut fiecare pentru partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x