”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

Publicat pe 14.03.2019 la 09:51 Actualizat pe 14.03.2019 la 10:31

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan.

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan. Sub pretextul că vrea să facă afaceri cu tatăl lui Ioan, Bihter (Oana Moșneagu) face tot posibilul să îl facă pe Ioan să îi cedeze. Îi va reuși planul? Urmează să aflăm în următoarele episoade din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fanii cuplului Ana-Ioan nu au privit cu ochi buni jocul lui Bihter. Ei i-au transmis acest lucru și lui Vlad Gherman, prin mesajele pe care i le-au scris pe pagina lui de Instagram:

Vlad, să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”.

”Sper că Ioan nu se îndrăgostește de Bihter altfel vin după el cu roșii”.

”Eu nu m-aș mai împăca cu Ioan dacă aș fi în locul Anei. Și ea e distrusă, are nevoie de el mai mult ca oricând. Dacă el a lăsat-o acum, nu o iubește. Nu mă așteptam ca Ioan să fie așa”.

”Aia e o... care vrea să vă strice relația. Trebuie să te împaci cu Ana”.

”Voi doi erați cei mai frumoși din film și acum e atât de trist că sunteți supărați, triști amândoi. Ioan, după atâta timp, o are pe Ana îndrăgostită până peste cap de el și acum nu o poate ierta pentru greșeala făcută. Într-un fel, îl înțeleg, dar pe de altă parte, o înțeleg și pe Ana. Ioan a greșit că nu i-a spus Anei unde merge de fapt și Ana a greșit că nu a mai așteptat puțin, amândoi au o parte de vină și păcat că Ioan nu înțelege acest lucru. Ana suferă foarte tare. A trebuit să renunțe la copil și l-a pierdut și pe Ioan. Sper din suflet ca Ioan să nu o înșele pe Ana cu Bihter aia. Ioan e singurul bărbat din film care nu a înșelat până acum și sper să rămână așa până la sfârșit. Ar fi păcat, chiar dacă Ana a greșit, nu merită să fie trădată. A fost deja trădată destul. În fine... sper să fie bine totul într-un final. Sunteți doi actori frumoși și talentați”.

”Sper și eu să nu se îndrăgostească de Bither. Eu vreau cu Ana să se împace”.

”Când am văzut că Bihter se dă la Ioan, chiar am crezut că o să-i cadă în plasă, dar mă bucur că nu a fost așa. Abia astept să văd episodul următor pentru că sunt curioasă să văd cine a murit acolo și sper că Ioan și Ana se vor împăca cât de curând”.

În articolul

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x