Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață. Primele informații care au apărut în presa din Turcia

Publicat pe 18.08.2023 la 15:42 Actualizat pe 18.08.2023 la 17:13

Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Vedeta și-a pierdut tatăl.

Hazar Ergüçlü poartă un tricou albastru și are părul prins

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață

Happy Channel

Hazar Ergüçlü trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emotional, asta după ce în urmă cu câteva zile și-a condus tatăl pe ultimul drum. Süleyman Ergüçlü a încetat din viață și cei dragi nu au încetat să-l plângă.

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a încetat din viață

Mama vedetei a lăsat un mesaj în mediul online în care îi anunța pe toți cei care l-au îndrăgit că acesta a încetat din viață în propria casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Soțul meu, Süleyman Ergüçlü, a încetat din viață în această dimineață în casa noastră. Durerea mea este nemărginită. Detaliile ceremoniei legate de funeralii vor fi împărtășite de noi. Condoleanțe tuturor dintre noi.”, a scris aceasta. Actrița Hazar Ergüçlü trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Süleyman Ergüçlü este fondatorul și fostul președinte al Uniunii Jurnaliștilor din Cipru.

Citește și: Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

A fost condus pe ultimul drum cu lacrimi în ochi de cei care l-au îndrăgit. Hazar Ergüçlü a fost surprinsă într-o stare de profundă tristețe. Süleyman Ergüçlü a fost înmormântat la cimitirul din Nicosia după o slujbă ținută la Ismail Safa Moscheea și mai multe ceremonii la Bayrak Radio și Asociația Jurnaliștilor din Cipru, acolo unde a lucrat pentru mai mulți ani.

Hazar Ergüçlü și mama sa nu și-au putut conteni lacrimile în urma evenimentului care i-a lăsat pe toți membrii familiei cu un gust amar. Născut în Nicosia în 1954, . Süleyman Ergüçlü a lucrat ca Editor Șef la ziarul din Cipru pentru o perioadă. İsmet Ergüçlü, sora acestuia, a murit cu un an înainte, în aceeași zi, pe data de 14 august.

Hazar Ergüçlü s-a născut pe 1 ianuarie 1992 și este o actriță de naționalitate turco-cipriotă. Printre proiectele sale de succes se numără Flăcările destinului și “The protector”. A format un cuplu cu regizorul Onur Ünlü însă relația lor nu a rezistat trecerii timpului.

Hazar Ergüçlü vorbește despre relația cu Onur Ünlü la scurtă vreme după despărțire

După cinci ani de relație, Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü s-au despărțit. Cei doi au declarat întotdeauna că au o relație perfectă și din această cauză puțină lume a crezut că vor ajunge să meargă pe drumuri separate ale vieții. Cu toate că mulți așteptau să se căsătorească, în cele din urmă decizia a fost cu totul alta.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a optat pentru o schimbare de look. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

“Da, ne-am despărțit. Nu există niciun motiv rațional, de fapt, dar a fost o atracție care a durat cinci ani de zile. Cel mai apropiat prieten al meu, totul...Onur este ca un membru din familie. Ne-am despărțit, dar prietenia rămâne.”, a declarat atunci vedeta. Cu 19 ani mai mare decât actrița celebră, acesta a stat întotdeauna într-un con de umbră în fața sa.

“Onur mă ține mereu în moment, într-o realitate. Spune ceva de genul ăsta atunci când are o conversație normală, nu are cum să vorbească dacă are altceva în minte. Dacă îi descriu asta într-o propoziție, încerc să fiu eu însămi și să fiu mândră.”, a mai spus vedeta într-unul dintre interviuri. A primit comentarii din partea fanilor datorită unei dintre ținutele pe care le-a purtat pe covorul roșu.

În articolul

Tatăl actriței Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a încetat din viață. Primele informații care au apărut în presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x