Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

Publicat pe 23.10.2022 la 18:00 Actualizat pe 23.10.2022 la 15:56

Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată așa cum puțini au văzut-o până acum. Cum arată și ce au declarat fanii.

Hazar Ergüçlü poartă o rochie roz fără mâneci și are părul prins

Hazar Ergüçlü se află în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. 18 mai 2018

Profimedia Images

Hazar Ergüçlü se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze fanii cu personajul său principal din serialul “Flăcările destinului” și de atunci ascensiunea sa a fost continuă. Deși își împarte viața între platourile de filmare și scenele teatrelor, actrița nu dezamăgește niciodată și este la fel de activă și în mediul online.

Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată astfel

Dacă până acum Hazar Ergüçlü a demonstrat în repetate rânduri că este pasionată de fashion, de data aceasta alegerea costumului său de baie i-a mirat chiar și pe cei mai activi fani din mediul online. Format din două piese, acesta îi arată cele mai multe dintre părțile corpului. Cunoscută pentru trupul său ca tras prin inel, vedeta din “Flăcările destinului” a reușit într-un timp foarte scurt să primească din partea fanilor peste 80 de mii de aprecieri. Aceasta are 3 milioane de internauți care îi urmăresc fiecare postare de pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste o mie de fotografii și filmulețe marcate de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A făcut furori pe micul ecran, însă acum își dorește să revină la marea sa pasiune, teatrul. Atunci când se află departe de platourile de filmare, Hazar Ergüçlü se află alături de prieteni și continuă să-și etaleze trupul de zeiță în mediul online. Prietenă cu actrița Hafsanur Sancaktutan, cele două au ținut să poarte un costum de baie similar în atenția publicului. Actrița din “Flăcările destinului” se poate lăuda cu mai multe apariții TV, fiind vedetă încă din anul 2006.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, fotografie emoționantă alături de un grup de copii. Imaginea care i-a surprins pe internauți

Cât despre Hafsanur Sancaktutan, aceasta și-a început cariera în anul 2018 în serialul “Gülperi” și după mai multe proiecte la activ a devenit cunoscută în lumea întreagă. Ultimele sale roluri au fost în seriale precum “Son Yaz” și “Dünyayla Benim Aramda”.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a devenit o actriță cunoscută în lumea întreagă

Hazar Ergüçlü este recunoscută pentru rolul său din seria “Saklı”. Ca și colega sa de platou, vedeta din “Flăcările destinului” le-a arătat fanilor imagini din vacanța de vară. De asemenea, Hafsanur Sancaktutan a ținut să iasă în evidență cu fotografiile sale după o pauză de la filmările producției “ Dünyayla Benim Aramda”.

Niciuna dintre vedete nu s-a sfiit să-și lase la vedere trupul de invidiat, iar pe conturile lor de socializare au apărut mai multe imagini în bikini, chiar din vacanță. La o simplă căutare, se poate observa faptul că Hazar Ergüçlü este cea care o apreciază pe colega sa Hafsanur Sancaktutan în mediul online. Deși la momentul actual nu se sfiește să-și arate trupul perfect, Hazar Ergüçlü a declarat într-un interviu recent că și-ar dori să se afle în ipostaza de mămică.

Citește și: Diletta Leotta a atras atenția cu apariția din vacanță. Jurnalista a furat ochii admiratorilor

Se află într-o relație cu regizorul de origine turcă, Onur Ünlü, câștigătorul mai multor premii de-a lungul carierei sale. Actrița a subliniat faptul că își dorește să se căsătorească, dar și să aibă copii într-un viitor îndepărtat. Până atunci, Hazar Ergüçlü își însoțește partenerul în cadrul filmărilor sale și îi oferă o mână de ajutor ori de câte ori are nevoie.

În articolul

Hazar Ergüçlü a îmbrăcat un costum de baie din două piese și s-a lăsat fotografiată astfel. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x