Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a optat pentru o schimbare de look. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

Publicat pe 17.10.2022 la 11:52 Actualizat pe 17.10.2022 la 12:46

După o lungă perioadă în care Hazar Ergüçlü și-a obișnuit fanii cu părul scurt, acum vedeta a optat pentru o schimbare de look. Cum a apărut actrița din "Flăcările destinului" pe internet.

Hazar Ergüçlü poartă o rochie verde pal fără mâneci, are părul desprins și negru

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia în prezent. A demonstrat în repetate rânduri că atât talentul cât și frumusețea au împins-o pe culmi neexplorate încă de alții înainte. Cel mai recent rol al său este în serialul “Life today” este o adaptare a producției de succes “New Amsterdam”.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a optat pentru o schimbare de look

Nu este pentru prima oară când Hazar Ergüçlü surprinde cu rolul său într-o producție turcească, iar de data aceasta a și subliniat motivul pentru care a decis să joace într-un astfel de proiect.

“Pentru simplul fapt că este o serie pe care deja o adoram, adaptarea este foarte bună. Echipa care s-a strâns în jurul proiectului e minunată, sunt doar câteva dintre lucrurile care m-au atras în acest proiect. Personajul Suzan a avut o influență grozavă în acceptarea proiectului. Este puternică, încăpățânată, o doctoriță care știe să mențină secrete.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viața o va schimba, la fel ca pe toată lumea. Este foarte palpitant că deja ea se ocupă cu transformarea celorlalți, a paciențior și a miracolelor care se întâmplă în spital.”, a dezvăluit Hazar Ergüçlü, potrivit Haberturk.com. Nu este singurul proiect la care vedeta a muncit în ultima perioadă. De asemenea, în mediul online este la fel de apreciată. Cu 3 milioane de internauți care îi urmăresc cele peste o mie de postări reușește să rămână în atenția celor care au îndrăgit-o încă de la început. Are peste o mie de fotografii și filmulețe, ipostaze realizate atât pe platourile de filmare cât și în viața reală. Printre cele mai recente se numără și cele în care apare cu un look nou, total schimbat față de ceea ce am văzut până acum.

Citește și: Hande Erçel și Burak Deniz ar putea juca împreună în acelați serial TV. Despre ce este vorba

Dacă în ultima perioadă Hazar Ergüçlü a optat pentru a-și purta părul scurt, iată că fanii nu au putut trece indiferenți peste fotografiile în care artista își poartă diferit coafura.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, producătoare și actriță în filmul creat de partenerul său, Onur Ünlü

Filmul produs de regizorul Onur Ünlü a fost transmis în cadrul Nation Feature Film Competition în cadrul celei de-a 59-a ediția a Antalya Golden Orange Film Festival. Hazar Ergüçlü Ender Sevim au fost producătorii, iar vedeta din “Flăcările destinului” s-a remarcat și ca actriță pe platourile de filmare. Onur Ünlü a subliniat faptul că locuința folosit în cadrul filmărilor este propria sa casă.

“Am început să construiesc o poveste. Serkan Keskin este actorul cu care am lucrat cel mai des. Povestea aceasta este bazată pe fapte reale. Este povestea unui om care își dorește mai mult decât are. Violența există în viață, ne-am inspirat din realitate. Până la urmă, oamenii nu sunt îngeri fără greșeli. Spunem ce se întâmplă. Nu cred că cineva va deveni criminal după ce va vedea filmul.”, a declarat Onur Ünlü, potrivit Haberturk.com. Cât despre Hazar Ergüçlü, aceasta mărturisește că femeile au parte de mai puține șanse în această industrie.

Citește și: Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie. Ce fotografii a urcat vedeta pe internet

“Iubesc fiecare parte din construcția unui film și vreau să fiu implicată. Mă implic din ce în ce mai mult. Iubesc ceea ce face Onur și sper să continue așa cât mai multă vreme. M-am gândit cum pot să-l ajut și a fost foarte plăcut să joc acest rol. Este foarte important pentru cariera mea că am reușit să fiu parte din acest film cu nume atât de mari.”, a declarat vedeta din “Flăcările destinului”.

În articolul

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a optat pentru o schimbare de look. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x